1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-07-2013 15:50

To πρώτο βήμα για το γήπεδο

Το πρώτο ευχάριστο... μήνυμα για το γήπεδο της Παναχαϊκής ήρθε από την γ.γ.Α, που ζήτησε το αναλυτικό πλάνο για τις εργασίες στο γυμναστήριο της Αγυιάς, προκειμένου να απαντήσει στο αίτημα της ομάδας.

Η γενική γραμματεία βλέπει με θετικό μάτι τα έργα στη φυσική έδρα της Παναχαϊκής, για αυτό και προχώρησε ένα βήμα ζητώντας περισσότερες διευκρινήσεις και το αναλυτικό σχέδιο με τις εργασίες που πρόκειται να γίνουν. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας το πλάνο θα σταλεί από την Παναχαϊκή στην αρμόδια Επιτροπή της γγΑ και τότε θα αποφασιστεί εάν δώσει την τελική έγκριση.

«Πιστεύω ότι απλώς έγινε το πρώτο βήμα. Βέβαια απομένουν πολλά ακόμη για να μπορέσει η ομάδα να αγωνιστεί στην Α1 στην φυσική της έδρα» σχολίασε ο Νίκος Ρουμελιώτης και πρόσθεσε: «Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν και να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο. Πιστεύω στην γγΑ να δουν τελικά με κατανόηση την υπόθεση και να εγκρίνουν το αίτημα μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ