1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-05-2023 14:11

Φράγκος και Κωστόπουλος ανανέωσαν με τον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό και την νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζονται ο Ανδρέας Φράγκος και ο Βασίλης Κωστόπουλος, με τον Ερασιτέχνη να ανακοινώνει την επέκταση της μεταξύς τους συνεργασίας.
Η ανακοίνωση για Φράγκο:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ανδρέα Φράγκο για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024 για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ.

Ο έμπειρος ακραίος θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το «τριφύλλι» και να ενισχύει την ομάδα.

Σε δήλωσή του στο www.pao1908.com o Φράγκος είπε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με στόχους, που λειτουργεί μέσα σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Είμαι χαρούμενος που αυτή η συνεργασία μας συνεχίζεται και εύχομαι η νέα αγωνιστική περίοδος να είναι γεμάτη όμορφες στιγμές».

Η ανακοίνωση για Κωστόπουλο:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Βασίλη Κωστόπουλο για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024 για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του «τριφυλλιού».

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις ανανεώσεις αθλητών με τον 28χρονο ακραίο Βασίλη Κωστόπουλο που θα ενισχύσει το τμήμα και τη νέα σεζόν.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Κωστόπουλος ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι για άλλο ένα χρόνο στο σχεδιασμό αυτής της ομάδας. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν. Μακάρι να είμαστε όλοι οι αθλητές υγιείς και να έχουμε μια χρονιά με όλες τις επιτεύξεις των στόχων μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ