1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-02-2023 01:23

Σδραυκάκης: «Θα κυνηγήσουμε όλους τους αγώνες»

O προπονητής του Αριστοτέλη Σκύδρας Παναγιώτης Σδραυκάκης δήλωσε

«Ηταν ένα ματς ρουλέτα. Το σετ 32-30, το τάι μπρέικ. Ηταν ένα ματς όπως το περιμέναμε. Πήραμε έναν βαθμό. Θα μπορούσαμε να πάρουμε και δεύτερο βαθμό όπως εξελίχθηκε ο αγώνας. Προχωράμε. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Ετσι είναι ο αθλητισμός.

Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Εάν είχαμε τέτοιες εμφανίσεις όπως η σημερινή και σε άλλους αγώνες και ειδικά στο ματς με τον ΟΦΗ τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Θα κυνηγήσουμε όλους τους αγώνες και στο τέλος θα κάνουμε απολογισμό».

Το λίμπερο του Αριστοτέλη Σκύδρας Σωτήρης Συναδινός δήλωσε: «Ξέραμε από πριν ότι θα είναι παιχνίδι με ένταση και φάσεις με διάρκεια. Έπρεπε να κυνηγήσουμε τις μπάλες για να πάρουμε πόντους. Όλο το παιχνίδι κρίθηκε σε λεπτά σημεία, σε μπάλες κρίσιμες και με διάρκεια. Όλοι για αυτό αγωνιζόμασταν. Είμαστε σε δύσκολη θέση και γι'αυτό προσπαθούμε να κυνηγήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε. Προφανώς και δεν τα παρατάμε, σε οποιοδήποτε παιχνίδι πάμε να πάρουμε ό,τι μπορούμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ