1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-02-2023 01:41

Χουσίδης: «Η ποιότητα του Παναθηναϊκού έκανε την διαφορά»

Ο προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Θεόδωρος Χουσίδης δήλωσε:

«Στα δύο πρώτα σετ ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί. Ήμασταν καλοί σε υποδοχή και σέρβις αλλά η ποιότητα του Παναθηναϊκού στα κρίσιμα σημεία έκρινε τα δύο πρώτα σετ και το τρίτο. Για το ματς του Κυπέλλου είπε: Όταν φτάνεις στους ¨8» πάντα κοιτάς και λίγο παραπάνω. Το μεγάλο φαβορί είναι Παναθηναϊκός και η αποστολή μας είναι πάρα πολύ δύσκολη. Με την έδρα και τον κόσμο μας θεωρώ ότι θα είμαστε παραπάνω ανταγωνιστικοί σε σχέση με σήμερα και θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε εμείς στην επόμενη φάση του Κυπέλλου».

Ο ακραίος και αρχηγός του Άθλου Ορεστιάδας Δημήτρης Ριζόπουλος δήλωσε: «Ξέραμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι σήμερα. Ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλή κατάσταση, είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα. Το επίπεδό τους είναι πάρα πολύ υψηλό, έχουν αθλητές παγκοσμίου επιπέδου. Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και σε ένα βαθμό το καταφέραμε αλλά δε μπορέσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Κοιτάμε τη συνέχεια, έχουμε να παίξουμε με τον Παναθηναϊκό και στο Κύπελλο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ