1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-02-2023 23:30

Θεοδώρου: «Έχουμε ποιότητα και λύσεις για τα δύσκολα ματς »

Ο προπονητής του Πηγάσου Πολίχνης Ηρακλής Θεοδώρου δήλωσε:

«Για να νικήσεις τον Ολυμπιακό πρέπει να πιέσεις στο σερβίς και μετά να παίξεις πολύ καλά μπλοκ άμυνα για να πάρεις πόντους. Δύσκολο εγχείρημα και εμείς δεν ήμασταν καλά ούτε τακτικά, ούτε και σε πράγματα που είχαμε μιλήσει να κάνουμε όπως το σερβίς και γρήγορες μπάλες στις άκρες, δηλαδή, να αιφνιδιάσουμε όσο μπορούσαμε. Δεν ήταν εύκολο.

Ο Ολυμπιακός έχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες είτε παίζουν βασικοί, είτε έρχονται από το πάγκο και νίηκσε δίκαια. Η ομάδα έχει ενισχυθεί και για αυτό στο 3ο σετ κάναμε και μία μικρή ανατροπή. Κάναμε αυτές τις προσθήκες για να έχουμε ποιότητα και λύσεις για τα δύσκολα στα παιχνίδια που must win (σ.σ.που πρέπει να νικήσουμε). Πρέπει να βγάλουμε από το μυαλό μας τον σημερινό αγώνα και να μπούμε συγκεντρωμένοι στα ματς που πρέπει να πάρουμε όπως ο αγώνας με τον Αριστοτέλη Σκύδρας». 

Ο κεντρικός του Πηγάσου Θανάσης Κεσεσίδης δήλωσε: «Προσπαθήσαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί στο 1ο σετ αλλά στα κρίσιμα σημεία κάναμε λάθη και μας στέρησε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι περισσότερο. Ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές, πήρε πιο εύκολα το 2ο σετ ενώ στο 3ο σετ μείναμε από δυνάμεις. Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο. Η επόμενη αγωνιστική με τον Αριστοτέλη είναι σημαντική. Επικεντρωνόμαστε σε αυτό το ματς. Είναι φωτιά για μας και ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ