1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-02-2023 00:10

Tζουλιάνι: «Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και περιμένουμε Παναθηναϊκό»

 O προπονητής του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε για τη νίκη κόντρα στον Αρισοτέλη και τον  ευρωπαϊκό  ημι-τελικό με τον Παναθηναίκό στο Τσάλεντζ καπ

 «Το σημαντικότερο είναι ότι πήραμε τους 3 βαθμούς που θέλαμε και ότι είδα κάποιους παίκτες να παίζουν στην βασική εξάδα, να ανταποκρίνονται και αυτό με χαροποιεί. Όσο για την Τρίτη, είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, δυο πολύ δυνατές ομάδες μάχονται για να πάνε στον τελικό. Οι οπαδοί μας θα μας βοηθήσουν να το πετύχουμε αυτό.»

 Ο Δημοσθένης Λινάρδος πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η ομάδα μου πήρε μια σημαντική νίκη. Δεν έχει να κάνει που η Σκύδρα είναι ουραγός της κατηγορίας, για μας μετράνε οι 3 βαθμοί. Παίξαμε συγκεντρωμένα, λίγο το χάσαμε στο τρίτο σετ, αλλά η ποιότητα μας και ο χαρακτήρας μας βγήκε για ακόμα μια φορά στο γήπεδο και πήραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προσωπικά και σαν ομάδα δίνουμε όλοι το 100%, είμαστε 14 παίκτες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να μπουν μέσα να παλέψουν και αυτό είναι που με χαροποιεί ιδιαίτερα.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ