1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-01-2023 22:33

Τζουλιάνι: «Κρατάμε τους τρεις βαθμούς»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε για  τη νίκη κόντρα στον Άθλο

«Το σημαντικότερο είναι, ότι αντιδράσαμε και βελτιωθήκαμε στην άμυνα, από το μπρέικ πόιντ των αντιπάλων. Παίξαμε καλύτερα σε αυτό τον τομέα και αυτό ήταν που βελτίωσε το παιχνίδι μας, δεν θέλω να πω δικαιολογίες, αλλά ύστερα από ένα μεγάλο παιχνίδι και ένα κουραστικό ταξίδι, είναι εύκολο να χάσεις τη συγκέντρωση σου και να χάσεις την υψηλή απόδοση σου. Αυτό που κρατάμε, είναι ότι πήραμε τρεις βαθμούς, που τους θέλαμε πάρα πολύ για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού Νίκος Παπαγγελόπουλος δήλωσε: «Δεν είχαμε πολύ χρόνο για να προετοιμαστούμε για αυτόν τον αγώνα. Είχαμε ταξίδια και πολλούς αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Προετοιμαστήκαμε λίγο για αυτό το ματς αλλά δείξαμε το καλό μας πρόσωπο ανά διαστήματα. Το καλό είναι πως φάνηκε πως όλοι οι παίκτες του πάγκου είναι πανέτοιμοι και ετοιμοπόλεμοι να προσφέρουμε. Το στοιχείο της ομάδας είναι ο αγωνιστικός εγωισμός και το πάθος και αυτό γίνεται μέσα από τη δουλειά και τις προπονήσεις και μας βγαίνει στο γήπεδο και για αυτό έρχονται και τα αποτελέσματα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ