1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-12-2022 23:33

Ανδρεόπουλος: «Παίξαμε σωστά και οργανωμένα» Σδραυκάκης:«Δεν έφταναν οι τέσσερις ξένοι»

Δηλώσεις μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στην Σκύδρα, εκαναν ο προπονητής των πρασίνων, Δημήτρης Ανδρεόπουλος και του Αριστοτέλη,Παναγιωτης Σδραυκάκης

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλο σχολίασε μετά την λήξη τους ματς:

«Είμαι ευχαριστημένος και με την απόδοση. Παίξαμε σωστά, οργανωμένα και πήραμε τη νίκη. Ηταν δύσκολο για μας. Μετά την ήττα στη Θεσσαλονίκη από τον Πήγασο γκριζάραμε λίγο, μπήκε λίγο η ανασφάλεια, όμως, η ομάδα συνέχισε να δουλεύει και σήμερα κατάφερε να πάρει τρίποντο με καλή απόδοση. Εχουμε πολύ σκληρό πρόγραμμα, με πολλά ταξίδια.

Δεν υπάρχει ξεκούραση και ρεπό εκτός από ένα διήμερο ίσως τις Άγιες μέρες. Μέχρι αρχές Μαΐου δεν υπάρχει ξεκούραση. Από τις αρχές του χρόνου μέχρι αρχές Μαΐου θα έχουμε αγώνες Τετάρτη Σάββατο. Θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε».

O κεντρικός του Παναθηναϊκού Γιώργος Πετρέας δήλωσε: «Έχουμε δύο αγώνες κάθε εβδομάδα. Θέλαμε να νικήσουμε καθαρη νίκη ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να επικεντρωθούμε γρήγορα στο επόμενο ματς που είναι πολύ γρήγορα, μετά από τρεις ημέρες με την ομάδα της Κηφισιά. Ημασταν αρκετά συγκεντρωμένοι και πιέσαμε το σερβίς, εκμεταλευτήκαμε την απουσία του Κώστα Προύσαλη και καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο που είναι σημαντικό για το πλασάρισμα μας ενόψει των πλέι οφ».

Ο προπονητής του Αριστοτέλη Σκύδρας Παναγιώτης Σδραυκάκης δήλωσε μετά το ματς

«Μπορεί να αγωνίστηκαν για πρώτη φορά και οι τέσσερις ξένοι αλλά δεν είναι δυνατόν μία ομάδα να αρχίζει να παίζει μόνο με την παρουσία τους. Πρέπει να συντρέχουν και άλλοι λόγοι που έχουν να κάνουν με την πίεση που υπάρχει με τη βαθμολογική μας θέση.

Τα μεγέθη με τον Παναθηναϊκό είναι διαφορετικά. Κρατάμε την έναρξη της συμμετοχής των τεσσάρων ξένων στην ομάδα και προχωράμε. Με τον Φοίνικα την Τετάρτη θα παλέψουμε. Δεν πηγαίνουμε για να χάσουμε αλλά πάντα υπάρχει και η άλλη ομάδα. Οποιος παίξει καλύτερα νικάει».

O λίμπερο του Αριστοτέλη Σκύδρας Σωτήρης Συναδινός δήλωσε: «Γνωρίζαμε πως θα είναι δύσκολο ματς με πολύ ένταση. Ο Παναθηναϊκός είναι δυνατή ομάδα με δυνατό ρόστερ. Θέλαμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να τα δώσουμε όλα για να φανούμε αντάξιοι αντίπαλοι. Όλοι βάλαμε την καλύτερη εμφάνιση που μπορούσαμε. Πάντα μπαίνεις για να νικήσεις όποτε μπορέσεις και να δείξεις τι αξίζεις αλλά σήμερα ο Παναθηναϊκός δε μας το επέτρεψε».

 

Media

br>
br>

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ