1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-11-2022 01:40

Ψάρρας-Γιορντάνοφ: «Η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία» Ανδρεόπουλος: «Τραγική εμφάνιση»

Τα σχόλια τους για το εκπληκτκό αποτέλεσμα της Ν.Σμύρνης, έκαναν οι δυο προπονητές των μονομάχων, ο Σάκης Ψάρρας και ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

 Ο αρχιτέκτονας της ιστορικής επιτυχιας του Μίλωνα, ο Σάκης Ψάρρας αφού συνεχάρη τους αθλητές του για το μεγάλο τρίποντο, τονισε:

«Η μεγάλη ομάδα στο γήπεδο σήμερα ήταν ο Μίλωνας. Ήταν η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του Μίλωνα. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές. Όλη την εβδομάδα έβλεπα ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό απέναντι στον Παναθηναϊκό, όμως, η σημερινή εμφάνιση ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η φετινή ομάδα είναι φτιαγμένη για να κάνει σπουδαία πράγματα. Κάθε χρόνο έχουμε πει ότι κάνουνε ένα βήμα παραπάνω.

Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους τους αθλητές. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την θερμή υποστήριξη. Είμαστε διπλά χαρούμενοι γιατί δείξαμε τι δουλειά μας και ακόμα έχουμε να κάνουμε πολλά».

Ο "μπόμπερ" του Μίλωνα Μπόγιαν Γιορντάνοφ είπε: "Για να νικήσεις τον πρωταθλητή, πρέπει να παίζεις σε όλους τους τομείς πολύ καλά σε όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού. Και εμείς παίξαμε πολύ καλά σήμερα. Ήταν ομαδική νίκη και κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι φέτος. Είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα".

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος αρκέστηκε να δηλώσει: "Ημασταν τραγικοί. Κάναμε πολλά λάθη στην υποδοχή και στο σερβίς και δεν δικαιούμασταν κάτι περισσότερο".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ