1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-10-2022 19:11

Τζουλιάνι: «Δείξαμε χαρακτήρα» Ιντάλγκο: «Σημαντικοί βαθμοί»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι και ο Κουβανός Ιντάλγκο μίλησαν για τη νίκη  των "ερυθρόλευκων" στη Ν. Σμύρνη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι είπε:

«Δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι παρότι το σκορ δείχνει το αντίθετο. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και το χαρακτήρα της ομάδας, αλλά και από την ποιότητα των παικτών μου, για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Πιστεύω σε αυτούς τους παίκτες, σε λίγο καιρό θα είμαστε 100% και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά».


Ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο δήλωσε:

«MVP δεν είμαι εγώ, είναι όλη η ομάδα, κάναμε όλοι μαζί πολύ καλή δουλειά, το άθλημα είναι ομαδικό. Βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις, είμαι πολύ χαρούμενος για όσα κάναμε σήμερα, μία πολύ δύσκολη έδρα, κόντρα σε μία καλή ομάδα όπως ο Μίλωνας, ο οποίος έπαιξε σκληρά, είχε το μομέντουμ σε αρκετά σημεία, κυρίως στο τέλος των σετ, όμως εμείς επιστρέφαμε. Το πιο σημαντικό είναι η νίκη, οι βαθμοί».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ