1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-10-2022 01:08

Μίλων - Ολυμπιακός: Ο εμφύλιος των Χανδρινών

Με τον αγώνα Μίλωνας - Ολυμπιακός στο κλειστό της Νέας Σμύρνης ολοκληρώνεται η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Volley League ανδρών. Πρόσωπα του αγώνα είναι ο Σπύρος Χανδρινός και ο Ανδρέας Ανδρεάδης. Ο πρώτος άφησε τον Μίλωνα για τον Ολυμπιακό και ο δεύτερος είχε αντίστροφη πορεία. Η διαφορά είναι πως ο Σπύρος Χανδρινός θα βρεθεί αντίπαλος με τον αδελφό του Αριστείδη που είναι λίμπερο στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. (Κροίσος Πέρσης, Νέα Σμύρνη, 1η αγωνιστική, 24/10, 16:00, Live Streaming ESAP TV, Διαιτητές: Κυριοπούλου, Πρέντζας).

 

Δύο ημέρες μετά την επιστροφή του από το Ισραήλ και την ολοκλήρωση των Ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων ο Μίλων ετοιμάζεται να μπει στο νέο πρωτάθλημα με μία μεγάλη δοκιμασία στην έδρα του. Οι στόχοι των δύο ομάδων είναι διαφορετικοί αλλά ο Μίλωνας θέλει να εκμεταλευτεί στο έπακρο την έδρα του μήπως και πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας είπε: "Μπαίνουμε από νωρίς στα δύσκολα. Η εμπειρία του Τσάλεντζ Καπ έκλεισε, κρατάμε τα θετικά και πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και την τακτική μας με όλες μας τις δυνάμεις απέναντι σε έναν από τους διεκδικητές του τίτλου. Υπάρχουν προβληματάκια, ο τραυματισμός του Λάππα αλλά θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Περιμένουμε τον κόσμο και τα παιδιά των ακαδημιών μας να είναι στο ραντεβού μας με την πρεμιέρα και τον Ολυμπιακό".

O Oλυμπιακός είναι πανέτοιμος για την πρμιέρα. Ο Σπύρος Χανδρινός αναφέρθηκε για την επιστροφή του στη Νέα Σμύρνη φορώντας τα ερυθρόλευκα: «Είμαστε έτοιμοι, έχουμε κάνει την απαραίτητη δουλειά, σκληρή προπόνηση κάθε μέρα, είμαστε ένα πολύ ωραίο κλίμα. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και είμαστε έτοιμοι όλοι, να δώσουμε το 100%, για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε στη σεζόν, σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο είπε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, δουλέψαμε πολύ σκληρά με τον προπονητή μας, Αλμπέρτο Τζουλιάνι, είμαστε σε καλό σημείο, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τα πάντα, για κάθε πόντο, για κάθε νίκη σε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε εσάς, τον κόσμο μας, σε κάθε ματς να είστε εδώ, να μας υποστηρίζετε, είστε ο έβδομος παίκτης μας, θέλουμε να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί, μετά από κάθε νίκη. Θέλουμε να πανηγυρίζουμε μαζί μετά από κάθε πόντο, να πανηγυρίσουμε μαζί όμορφες στιγμές! Ό,τι νιώθω για τον Ολυμπιακό, θέλω να το μοιραστούμε μαζί, θα προσπαθήσω να δώσω τα πάντα».

O Iταλός προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι είπε: «Επιτέλους, το πρωτάθλημα αυτό αρχίζει. Είμαστε έτοιμοι. Έτοιμοι για ένα καλό ξεκίνημα. Πρέπει να παίξουμε σκληρά, γιατί αυτή τη χρονιά το επίπεδο στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει ανέβει πολύ. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στο πρωτάθλημα".

Διαιτητές: Κυριοπούλου, Πρέντζας, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Σαμοθράκης, Βέντρας, Γραμματεία: Καλιγέρη. Σε 8 αναμετρήσεις στο παρελθόν ο Ολυμπιακός έχει μόνο νίκες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ