1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-10-2022 21:22

Δεληκώστας-Χήρας: «Είχαμε σημαντικές απουσίες, μπορούμε καλύτερα»

Στις απουσίες των Αντάμι και Σικούκου που διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό, στα ράπιντ τεστ που υποβλήθηκαν 24 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, στάθηκαν ο Κώστας Δεληκώστας και ο κεντρικός Αλέξανδρος Χήρας.

Αρχικά ο κόουτς των Κρητικών Κώστας Δεληκώστας δήλωσε:

"Βγάλαμε ωραία πράγματα στο πρώτο σετ, ήμασταν καλοί στο μπρέικ πόιντ, δηλαδή στον πόντο απο σέρβις και όχι στο παιχνίδι ανάπτυξης. Ισως ζητάμε πολλά απο τον Μπαρντακτζιάν, είναι ένα παιδί 19 ετών.

Την Πέμπτη μας ήρθε ένα μέιλ να κάνουμε τεστ, τελικά ήταν για καλό, γιατί βγήκαν δυο απουσίες, ο διαγώνιος και ο πασαδόρος, που είναι σημαντικές για μας.Είμαι ευχαριστημένος απο κάποια σημεία στο μπλοκ άμυνα και δυσαρεστημενος στην διαχείριση των πόντων των ακραιων πάνω στο φιλέ. Τους παίζουμε πολύ καλύτερα αυτούς τους πόντους. Σήμερα βιαζόμασταν. Προσπαθούσαμε να κάνουμε χτυπήματα γωνίας, ενώ εμείς θέλαμε χτυπήματα βάθους.

Στον δεύτερο χρόνο που είμαι εδώ, δεν έχω ξαναδεί τόσο ωραία ατμόσφαιρα.Να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι δεν θα τον απογοητεύσουμε.Εχουμε καλή ομάδα και θα πάμε καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια.Αν είχαμε τον διαγώνιο και τον πασαδόρο σήμερα, θα ήμασταν ανταγωνιστικοί σε όλα τα σετ.Η συνέχεια είναι το παιχνίδι με την Κηφισιά. Είμαστε κοντά και θα πάμε για τη νίκη.Ο στόχος της διοίκησης είναι η παραμονή φέτος, αλλά ο στόχος του προπονητή είναι να παίζουμε σωστα και στα όρια για να μπούμε στην εξάδα".

Ο κεντρικός του ΟΦΗ Αλέξανδρος Χήρας είπε:

"Εύχομαι υγεία σε όλες τις ομάδες. Εμείς είχαμε δυο απουσίες. Παρ' όλα αυτά μπήκαμε και παλέψαμε κάθε πόντο απέναντι στον πρωταθλητή. Κάποια στιγμή πιστέψαμε ότι θα τους κοιτάξουμε στα μάτια. Το αποτέλεσμα δεν δικαιώνει την προσπάθεια μας, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι απο την προσπάθεια που κάναμε.Με την Κηφισιά, εύχομαι να είμαστε πλήρεις, να προπονηθούμε και να πάρουμε την πρώτη νίκη για τη φετινή σεζόν".  

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ