1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-10-2022 18:17

'Αθλος Ορεστιάδας: Μεγάλη περιπέτεια υγείας για τον Σταύρο Κασαμπαλή στη Σύρο

Mεγάλη περιπέτεια υγείας πέρασε ο διεθνής πασαδόρος του Άθλου Ορεστιάδας, Σταύρος Κασαμπαλής, στη Σύρο λιγο πριν την πρεμιέρα της Εβριτικής ομάδας στη Volley League με αντίπαλο τον Φοίνικα ΟΝΕΧ.

Ο Κασαμπαλής, ελάχιστες ώρες πριν το επίσημο εναρκτήριο σερβίς του πρωταθλήματος, αντιμετώπισε έντονες στομαχικές διαταραχές και εμετούς. Έπειτα από ιατρική εξέταση αποκλείστηκε από την αποστολή και παρακολούθησε το παιχνίδι από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του.

Δυστυχώς όμως η κατάσταση του Κασαμπαλή το βράδυ του Σαββάτου στο ξενοδοχείο, επιδεινώθηκε, καθώς πέρα από τις στομαχικές διαταραχές ανέβασε και πυρετό. Mε τις συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης και του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, ο παίκτης , συνοδευόμενος από την team manager, Στέλλα Σταματοπούλου, αμέσως μετά τον αγώνα, διακομίστηκε εσπευσμένα στο ΓΝΑ Σύρου, όπου διαγνώστηκε με γαστρίτιδα.

Με τις απαραίτητες ιατρικές φροντίδες και φαρμακευτική αγωγή, ο Κασαμπαλής συνήλθε και ακολούθησε κανονικά το μεσημέρι της Κυριακής την αποστολή της ομάδας στο μακρύ ταξίδι της επιστροφής για την Ορεστιάδα. Αξίζει εξάλλου να σημειωθεί, ότι πριν τον αγώνα, τα μέλη της αποστολής της ομάδας υποβλήθηκαν σε Covid τεστ με όλα τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά

.Πάντως η απουσία του Κασαμπαλή, έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί ο νεαρός ταλαντούχος πασαδόρος, Χαράλαμπος Χατζημαρινάκης, που έκανε αξιοπρεπή προσπάθεια για να βγάλει το παιχνίδι απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο με διαφορετικό μπάτζετ και στόχο.                              

Τέλος η διοίκηση του ΤΑΑ Άθλος Ορεστιάδας, οι αθλητές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας εξέφρασαν τις ευχές τους για περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον διεθνή πασαδόρο, Σταύρο Κασαμπαλή, και άμεση επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ