1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-10-2022 21:40

Νηρέας Κολωνού για τον 53χρονο: «Οργή, θλίψη και αποτροπιασμός, παιδοψυχολόγοι θα υποστηρίξουν τα παιδιά μας»

Μετά την αποκάλυψη της δράσης του 53χρονου βιαστή και παιδεραστή στον Κολωνό που κακοποιούσε και εξέδιδε 12χρονη η διοίκηση του Νηρέα Κολωνού εξέδωσε ανακοίνωσε όπου εκφράζει τον αποτροπιασμό της, καταδικάζει τα πρωτοφανή γεγονότα και ανακοινώνει πως θα συνεργαστεί με ψυχολόγους για να υποστηρίξουν τα παιδιά των ακαδημιών. Η ανακοίνωση: 

 

«Με θλίψη και αποτροπιασμό παρακολουθούμε όλοι μας τις τελευταίες ημέρες τις αποκαλύψεις σχετικά με το κύκλωμα παιδεραστίας, μαστροπείας και κακοποίησης που έχουν αφήσει άφωνη την κοινή γνώμη.

Κάτι τέτοιες ώρες, ακόμα και η Ελληνική Γλώσσα μοιάζει φτωχή για να αποτυπώσει τα πραγματικά μας συναισθήματα, πόσο μάλλον όταν τα γεγονότα αυτά συμβαίνουν στη διπλανή μας πόρτα, στη γειτονιά μας.

Η οργή, η αποδοκιμασία και η καταδίκη είναι αυτονόητες και αντανακλαστικές αντιδράσεις, όμως δεν είναι ικανές από μόνες τους να βάλουν τέλος σε αυτές τις κτηνωδίες αν συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε στατικά αυτά τα φαινόμενα και δεν επενδύουμε σε μία κοινωνική δυναμική.

Ο αθλητισμός και ο πολιτισμός είναι οι αξίες που πρέπει να μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά μας, όμως οι ευθύνες μας δεν σταματούν εκεί.  Άλλωστε, τόσο ο χώρος του Αθλητισμού, όσο και εκείνος του Πολιτισμού έδωσαν παραδείγματα παραβατικών συμπεριφορών και παρενοχλήσεων.

Πριν «εμπιστευτεί» λοιπόν ο κάθε γονέας το παιδί του σε έναν γυμναστή, έναν προπονητή, ένα αθλητικό σωματείο, οφείλει να γνωρίζει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ανθρώπων εκείνων που θα αναλάβουν για το παιδί τους και ρόλο παιδαγωγού.

Ο Α.Ο. Νηρέας δεσμεύεται να ξεκινήσει άμεσα συνεργασία με παιδοψυχολόγους, ώστε να εξασφαλίσει πως δε θα αντιμετωπίσει κανένα παιδί από τα τμήματα υποδομής του Σωματείου μας συμπεριφορές ανάρμοστες, μειωτικές ή επιθετικές», καταλήγει η ανακοίνωση της διοίκησης του ιστορικού Νηρέα Κολωνού.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ