1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-10-2022 13:34

Νίκη ψυχολογίας για τον Άθλο Ορεστιάδας 3-1 την Νεφτοχίμικ

Χαμόγελα και ενθουσιασμό σκόρπισε στις τάξεις του Άθλου Ορεστιάδας και στους φίλους της ομάδας, το χθεσινό 3-1 (30-28, 23-25, 25-23, 25-17) σετ κόντρα στη βουλγαρική Νεφτοχίμικ 2010, στο πρώτο από τα δύο προγραμματισμένα φιλικά των ομάδων στο νέο κλειστό της Ορεστιάδας. Το Σάββατο στις 15.00  θα γίνει το 2ο και τελευταίο φιλικό.

Αγωνιστικά η εικόνα των αθλητών του Ατανάς Πετρόφ, απέναντι σε μια πανίσχυρη αντίπαλο, όπως η φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος και Κυπέλλου και εκ των φαβορί του τίτλου της φετινής βουλγαρικής λίγκας, άφησε πολλά ενθαρρυντικά μηνύματα, ενόψει της νέας σεζόν στη Volley League.

«Ήταν μία σημαντική νίκη για την αυτοπεποίθηση της ομάδας απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα» ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Πετρόφ, μετά τον αγώνα με τους συμπατριώτες του και πρόσθεσε: «Είμαστε στο σωστό δρόμο προς την πρόοδο της ομάδας και παίζουμε καλύτερα. Πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό και να μειώσουμε ακόμη περισσότερο τα λάθη μας» δήλωσε ο Βούλγαρος τεχνικός, που για ένα ακόμη φιλικό δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Λίβυου μπλοκέρ του Άθλου Ορεστιάδας, Μοχάμεντ Αλγκούλ: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη νίκη! Δε μένουμε στο αποτέλεσμα, αλλά συνεχίζουμε την προετοιμασία μας, ώστε να εμφανιστούμε έτοιμοι στο πρωτάθλημα και να δείξουμε στους φιλάθλους μας, τί είμαστε ικανοί να κάνουμε…».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ