1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-03-2022 01:09

Γιάννης Καλμαζίδης: Τώρα βλέπουμε την κόντρα με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης που είδε την ομάδα του να νικάει μετά από τρεις ήττες μίλησε για το τρίποντο που φέρει σε διαφορά τεσσάρων βαθμών τους τέσσερις διεκδικητές του τίτλου και αναφέρθηκε και στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη στην Γλυφάδα:

 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε: "Δεν είδα την αντίδραση που περίμενα αλλά μετράει πως πήραμε τους τρεις βαθμούς. Περίμενα μία πιο σταθερή απόδοση. Οι τραυματισμοί, ο κορονοϊός και κάποια άλλα πράγματα μας έφεραν πίσω αλλά πιστεύω πως την Πέμπτη κόντρα στον Ολυμπιακό για το κύπελλο θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Η βαθμολογία έχει ισορροπήσει. Απομένουν πέντε αγωνιστικές. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και να μην έχουμε άλλες απώλειες. Θα δούμε τι μπορεί να κάνουμε. Με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο είναι μία μεγάλη πρόκληση. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι. Υπάρχει διάθεση και όρεξη να παίξουμε καλά. Ελπίζω να είμαστε καλά την Πέμπτη στον ημιτελικό".


Ο Στέλιος Τζιουμάκας του ΠΑΟΚ είπε: "Δεν παίξαμε πολύ καλά. Η απόδοση μας ήταν μέτρια αλλά πήραμε τους τρεις βαθμούς. Κοιτάμε πλέον το ντέρμπι στον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Χάσαμε πολλά σερβίς και αυτό επηρέασε την απόδοση μας".

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ