1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-03-2022 21:38

Ανδρεόπουλος: «Ικανοποιημένοι από τη νίκη»- Βαν ντε Τρις: «Μικρό βήμα για τον τίτλο»

O προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε μετά τη λήξη του ντέρμπι:

«Μας ικανοποιεί το σκορ, δηλαδή η καθαρή νίκη. Πρώτον γιατί τη θέλαμε πολύ και δεύτερον επειδή μας διατηρεί σε μια κατάσταση πρωταθλητισμού. Οχι δεν είναι μισό πρωτάθλημα. Απομένουν 6 δύσκολα παιχνίδια. Έχουμε να πάμε σε δύο δύσκολες έδρες. Έχουμε πολύ δύσκολους αντιπάλους. Θέλουμε να φτάσουμε το πρωτάθλημα και να φτάσουμε 6 νίκες. Ένα παιχνίδι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού είναι πάντα ξεχωριστό.

Χαιρόμαστε να παίζουμε τέτοια ματς απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο. Όταν έρχεται και η νίκη είμαστε διπλά χαρούμενοι. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη. Ο κόσμος αυτός μας έχει στηρίξει και στα δύσκολα. Όλες αυτές οι εκδηλώσεις χαράς προς το πρόσωπο μας μας τιμούν».

Ο Βέλγος διαγώνιος του Παναθηναϊκού Μπραμ Βαν ντε Ντρις είπε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη νίκη. Η εμφάνισή μας ήταν εξαιρετική σε άμυνα και μπλοκ. Καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και κοιτάμε τη συνέχεια. Είναι ένα μικρό βήμα για το πρωτάθλημα.

Είναι ακόμη 24 βαθμοί που μπορούμε να διεκδικήσουμε. Ακολουθεί ένα δύσκολο ματς στη Σύρο. Είναι πολύ όμορφο να παίζω μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκό και να τους δίνουμε χαρά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ