1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-03-2022 01:36

Σύγκρουση κορυφής Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ στο Ρέντη (14/3, 20:00, EΡΤ-3)

Τo ντέρμπι κορυφής που θα γίνει την Δευτέρα 14 Μαρτίου θα ολοκληρώσει την 3η αγωνιστική της Β΄φάσης και θα παίξει σημαντικό ρόλο για την ανάδειξη του πρωταθλητή του πρωταθλήματος Volley League 2021-22 (3η αγωνιστική Β΄φάσης, PAOK Sports Arena, 20:00, ΕΡΤ-3, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Κουτσούλας)

O Oλυμπιακός έχει 14 βαθμούς και μαζί με τον Φοίνικα ΟΝΕΧ είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας. Βρίσκεται σε απόσταση βολής από τον ΠΑΟΚ (έχει 15) τον οποίο θέλει να νικήσει για να προσπεράσει και κυρίως για αποκτήσει προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς και σε ενδεχόμενο ισοβαθμίας.

Ο Ιταλός προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι είπε: «Είναι ένα σημαντικό ματς, πρέπει να κερδίσουμε τον αντίπαλο, θα είναι για εμάς ένας αγώνας ζωτικής σημασίας, γιατί η νίκη θα μας κρατήσει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Θα ζητήσω από τους παίκτες μου να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, για να κυνηγήσουμε το στόχο μας και είμαι σίγουρος, ότι θα το κάνουν».

Ο Εσθονός διαγώνιος του Ολυμπιακού Ρενέ Τέπαν δήλωσε: «Η κατάσταση είναι ξεκάθαρη. Από εδώ και πέρα, ξεκινά το πραγματικό ελληνικό πρωτάθλημα. Για όλους, όλα είναι ανοιχτά! Υπάρχουν τέσσερις ομάδες που παλεύουν για το πρωτάθλημα και είναι αρκετά ισάξιες, υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των πρώτων θέσεων. Όσον αφορά στο ματς με τον ΠΑΟΚ, είναι σίγουρα από τα πιο σημαντικά της σεζόν, το γνωρίζουμε όλοι. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα και έναν καλό προπονητή.

Παίζει αρκετά με μπλοκ άμυνα και έχει ικανότητα και στην επίθεση. Τον έχουμε μελετήσει όσο το δυνατόν καλύτερα και τώρα, μένει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας, γιατί σε ένα ματς σαν αυτό οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Το επιθετικό ξεκίνημα του αγώνα και η ποιότητα του σερβίς μας θα είναι σημαντικά στοιχεία, αν θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το ματς με τον ΠΑΟΚ». Ο ΠΑΟΚ θέλει πάση θυσία να πάρει κάτι θετικό από τον αγώνα για να ξεφύγει του Ολυμπιακού.

΄ΦΆΣΗ - Α΄ΓΥΡΟΣ - ΘΕΣΕΙΣ 1-6

Volley League  - Β φάση - 3η αγωνιστική

Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

 Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Π.Κηφισιάς 3-0

Κυριακή 13 Μαρτίιου 2022

Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων 3-0
.
Δευτέρα 14 Μαρτίιου 2022

Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, Ρέντη, 20:00 (ΕΡΤ-3): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Κουτσούλας. Παρατηρητής: Γεωργόπουλος. Διαιτητής Challenge: Μυλωνάκης. Επόπτες: Γεωργιάδης, Αρβανίτης. Γραμματεία: Μπίτσικα.

Οπως έχει αποδείξει και στο Λιγκ Λαπ Νίκος Σαμαράς στη μέρα του μπορεί να χτυπήσει τους ερυθρόλευκους αλλά σημαντικό ρόλο θα παίξει η ετοιμότητα των παικτών  Θα είναι το 75ο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων από το 1998 που καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων. Ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες με 57-17.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β΄ΦΑΣΗΣ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ VOLLEY LEAGUE 2021-22
Θ. ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ Β΄ΦΑΣΗΣ ΣΕΤ Ν Η
1. Παναθηναϊκός Α.Ο.
19 9-2 3  
2. Π.Α.Ο.Κ. 15 4-3 1 1
3. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 14 6-1 2  
4. Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ 14 7-3 2 1
5. Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων 1 1-9   3
6. Α.Ο.Π.Κηφισιάς 0 0-9   3
7. Ο.Φ.Η. Πλέι άουτ      
8. Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας Πλέι άουτ  

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ