1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-02-2022 00:28

Με στόχο το τρίποντο ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ υποδέχεται την ουραγό Κηφισιά (B φάση, 25/2, 19:15, EΡT-3)

Με την αναμέτρηση μεταξύ του πρωτοπόρου και της τελευταίας της βαθμολογίας της Β' φάσης της Volley League θα ανοίξει το πρόγραμμα του νέου πρωταθλήματος (1-6) της Λίγκς (1η αγωνιστική, Β φάση, PAOK Sports Arena, 25/2, 19:15, ΕΡΤ-3,  Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Ισκάς).

Ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του που ήδη μετράει 10 σερί νίκες. Κάθε βαθμός, κάθε σετ και κάθε πόντος έχουν τη δική τους ξεχωριστή σημασία. Η ομάδα του δικεφάλου βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και θέλει να το δείξει και στην κρίσιμη Β΄φάση του πρωταθλήματος όπου θα αναδειχτεί ο πρωταθλητής. Υπενθυμίζουμε πως το εφετινό πρωτάθλημα δεν έχει πλέι οφ. O ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα με 12 βαθμούς, ενώ η Κηφισιά με 0 βαθμούς.

Ο Καναδός πασαδόρος του ΠΑΟΚ Μπρετ Γουόλς που αναδείχτηκε MVP της 12ης αγωνιστικής δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάμε αυτό το νέο πρωτάθλημα από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Είναι ένας καινούργιος κόσμος για όλες τις ομάδες αυτά τα παιχνίδια, αφού πλέον κρίνουν ανοικτά τον τίτλο του πρωταθλητή. Εμείς προετοιμαζόμαστε για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αντιμετωπίζουμε όλες τις ομάδες με την ίδια σοβαρότητα, θέλοντας πάντα να βαδίζουμε στον δρόμο των νικών».

Η Κηφισιά προέρχεται από το σοκ του αποκλεισμού από τα προημιτελικά του Κυπέλλου απο τον Πήγασο Πολίχνης με 3-2 Στόχος για την ομάδα του Γιάννη Ορφανού είναι να ανασυγκροτηθεί εντός 48 ωρών και να αναζητήσει βαθμούς για την κατάληψη της 5ης θέσης που είναι και ο ρεαλιστικός στόχος για τη σεζόν.

Ο αρχηγός της Κηφισιάς Γιάννης Παπαδόπουλος δήλωσε: «Η ομάδα μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας της Volley League έθεσε ως στόχο το Κύπελλο και αυτό γιατί ο τρόπος διεξαγωγής της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος δεν μας αφήνει πιθανότητες να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο από την 5η θέση.

Δυστυχώς φέτος  όποτε μπαίνει το “πρέπει” να νικήσουμε, δεν αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό έγινε και στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πήγασο και δυστυχώς γνωρίσαμε τον αποκλεισμό. Δεν μπορέσαμε να δείξουμε στο γήπεδο ότι είμαστε καλύτεροι, αν και είχαμε τις ευκαιρίες μας να προκριθούμε. Πλέον κοιτάμε το πρωτάθλημα και τη δύσκολη συνέχεια. Όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι απέναντι στις καλύτερες ομάδες. Εμείς πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε η ομάδα που παρουσιάστηκε στην Πολίχνη. Τόσο απέναντι στον ΠΑΟΚ όσο και στους υπόλοιπους αγώνες πρέπει να παίξουμε καλό βόλεϊ και να αποδείξουμε στους εαυτούς μας ότι αξίζουμε κάτι καλύτερο".

Σε 32 αγώνες ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα της Κηφισιάς με 23-9 νίκες.

Β΄ΦΆΣΗ - Α΄ΓΥΡΟΣ - ΘΕΣΕΙΣ 1-6

Volley League - Β φάση - 1η αγωνιστική

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena 19:15 (ΕΡΤ-3): ΠΑΟΚ - Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Ισκάς, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Καπλάνης, Βασδέκης, Γραμματεία: Δεληκωστίδου.

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, Μαρούσι, 16:30 (χωρίς θεατές - Live Streaming sdna.gr T.V.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

Διαιτητές: Κυριοπούλου, Μουλά Ειρ., Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Βαρατάσης, Ζαρμπίνης, Γραμματεία: Ψάρρα.

Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, Ρέντη, 19:30 (Live Streaming ESAP T.V.): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Φραγκάκης, Παρατηρητής αγώνα: Ράπτης, Παρατηρητής Challenge: Κουτσούλας, Επόπτες: Παπαγιαννόπουλος, Αρβανίτης, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.


 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ