1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-02-2022 00:18

Volley League: Δυο αγώνες κεκλεισμένων στον Παναθηναϊκό και πρόστιμο

Ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε με δυο ματς κεκλεισμένων των θυρών τον Παναθηναϊκό ενώ χρηματικό πρόστιμο θα κληθούν να πληρώσουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ για τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα των αναμετρήσεων της 12ης και της 11ης αγωνιστικής της Volley league αντίστοιχα.

Η ποινή του Παναθηναϊκού

Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ μετά από συνεδρίαση την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 για να δικάσει την πειθαρχική κατηγορία εναντίον του: Α) Τ.Α.Α. Παναθηναϊκός Α.Ο. για τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τον Π.Α.Ο.Κ. το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022 στο γυμναστήριο του Αγίου Θωμά Αμαρουσίου για την 12η αγωνιστική της Α΄φάσης του πρωταθλήματος Volley League. 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο Τ.Α.Α. Παναθηναϊκός κατά συγχώνευση την ποινή αποκλεισμού της έδρας δύο (2) αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο 6.500 Ευρώ.

 To πρόστιμο του ΠΑΟΚ

Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ μετά από συνεδρίαση την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022 για να δικάσει την πειθαρχική κατηγορία εναντίον του: Α) Τ.Α.Α. Π.Α.Ο.Κ. για τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 στο γυμναστήριο PAOK Sports Arena για την 11η αγωνιστική της Α΄φάσης του πρωταθλήματος. 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο Τ.Α.Α. Π.Α.Ο.Κ. την ποινή της αυστηρής έγγραφης επίπληξης και κατά συγχώνευση χρηματικού προστίμου 2.000 Ευρώ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ