1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-06-2013 20:26

«Χαμογελάω ξανά για την Παναχαϊκή»

Ευχαριστημένος, αλλά και ανακουφισμένος με τις εξελίξεις και το «ναι», της Ερασιτεχνικής για την δημιουργία ΤΑΑ στην Παναχαϊκή, εμφανίστηκε ο Νίκος Ρουμελιώτης.

Από την Κυριακή το απόγευμα, μπορώ και πάλι μετά από πολύ καιρό, όπου υπήρχε άγχος, να χαμογελάω ξανά για την Παναχαϊκή. Στην Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής όλα τα μέλη αποφάσισαν να στηρίξουν την προσπάθεια του τμήματος βόλεϊ και τα εύσημα ανήκουν στην ΠΓΕ, που κατάλαβε ότι πρέπει να γίνει το μεγάλο βήμα και για το βόλεϊ αλλά και την ίδια την Ερασιτεχνική που πρέπει να πορευτούν μαζί. Το βόλεϊ είναι το παιδί της Ερασιτεχνικής και για να δημιουργήσουμε μια ισχυρή Παναχαϊκή πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τους εγωισμούς, να αφήσουμε πίσω το παρελθόν και να κοιτάξουμε το μέλλον. Κάνω κάλεσμα σε όλους, στον κόσμο, στην ΠΓΕ, στην πόλη να είναι μαζί, ενωμένοι για να παρουσιάσει το καλύτερο πρόσωπο η Παναχαϊκή στα μεγάλα σαλόνια του βόλεϊ»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ