1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-04-2021 20:32

«Πήραν θέση» στην εικονική κερκίδα του Ολυμπιακού, Καζάζης και Σαραντίτης

Στο Τμήμα Μελών και Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» βρέθηκαν το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας οι έξι Έλληνες προπονητές των αγωνιστικών τμημάτων του Ολυμπιακού, ανάμεσά τους και οι Δημήτρης Καζάζης και Σπύρος Σαραντίτης.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, προμηθεύτηκαν τα ηλεκτρονικά εισιτήρια και… έκλεισαν θέση στην εικονική κερκίδα της φιέστας του 46ου Πρωταθλήματος της ομάδας ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθεί μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, την Τετάρτη 12 Μαΐου.

Ο Δημήτρης Καζάζης στις δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού τόνισε: «Η κίνηση για να “γεμίσει” ο κόσμος του Ολυμπιακού έστω και εικονικά το Γ. Καραϊσκάκη είναι μια πολύ πρωτότυπη και ωραία ιδέα. Είναι ωστόσο και ουσιαστική. Από τη στιγμή που όλες οι ομάδες έχουν στερηθεί την παρουσία του κόσμου στα γήπεδα, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν την δυνατότητα να επιβραβεύσουν την ομάδα ποδοσφαίρου, την ημέρα που θα γιορτάσει ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Είμαι σίγουρος για την επιτυχία του συγκεκριμένου εγχειρήματος αφού είναι δεδομένη η αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού για την ομάδα.  Είναι σίγουρο επίσης ότι ένα “γεμάτο” έστω και “εικονικά” Καραϊσκάκη, θα χαροποιήσει τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή αλλά και όλους εμάς στον Ερασιτέχνη».

Από την πλευρά του ο Σπύρος Σαραντίτης είπε «Τώρα είναι η ώρα να δείξει για μια ακόμα φορά ο κόσμος του Ολυμπιακού τη μεγάλη του αγάπη για το σύλλογο. Συμμετέχουμε και εμείς στην κίνηση για ένα γεμάτο Καραϊσκάκη στη φιέστα της πρωταθλήτριας ομάδας ποδοσφαίρου.

Αν βρισκόμασταν σε συνθήκες κανονικότητας το… sold out για την φιέστα θα ήταν θέμα… ωρών, ωστόσο η σημασία του να επιτευχθεί αυτός ο στόχος ακόμα και με αυτά τα δεδομένα είναι πολύ μεγάλη. Θα είναι κάτι πρωτοφανές και θα επιβεβαιώσει ότι η δύναμη του Ολυμπιακού είναι ο κόσμος του».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ