1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-04-2021 00:45

Θανάσης Πρωτοψάλτης: «Θέλαμε το κάτι παραπάνω αλλα δεν μας βγήκε»

Ο διεθνής ακραίος του Φοίνικα ΟΝΕΧ Θανάσης Πρωτοψάλτης δήλωσε μετα τη λήξη του ντερμπι με τους "πράσινους":

«Όλοι θέλαμε κάτι παραπάνω, αλλά δεν ήρθε. Η δεύτερη θέση ήταν η επόμενη διάκριση στο πρωτάθλημα και δίκαια τερματίσαμε εκεί. Απομένει το Λιγκ Καπ και θέλουμε να κλείσουμε καλά. Μέχρι να τελειώσει η σεζόν δεν θα μπω στη διαδικασία να σκεφτώ την επόμενη χρονιά.

Ξεκινάει σύντομα η προετοιμασία, έχουμε νέα παιδιά που μπορούν να εξελιχθούν και είναι πολύ ενδιαφέρον το μέλλον μας. Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Είχαμε καλό πρωτάθλημα με δυνατούς αγώνες, οι περισσότεροι ήρθαν 3-2. Δεν έχουμε πολλά να ζηλέψουμε από τα άλλα πρωταθλήματα».

 Ο λίμπερο του Φοίνικα ΟΝΕΧ Βασίλης Καρασαββίδης τόνισε:

«Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Σωτήρη Πανταλέοντα διότι η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένο σε αυτόν. Υπηρέτησε με τον καλύτερο τρόπο την Εθνική και τον Παναθηναϊκό. Όσον αφορά την ομάδα μας, ο στόχος ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Στο μεγαλύτερο διάστημα ήμασταν πρώτοι, αλλά είχαμε κάποια προβλήματα.

Είχαμε μεγάλη ευκαιρία φέτος με το πρότζεκτ της ΟΝΕΧ και μας στεναχωρεί που δεν το πετύχαμε. Μένει το Λιγκ Καπ και θα τα δώσουμε όλα για να κλείσει καλά η χρονιά».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ