1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-04-2021 23:56

Παπαδόπουλος-Ζαρωτιάδης: «Να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη»

Για το ντεμπούτο του στην Volley League με τη φανέλα της Κηφισιάς αλλά και το αυριανό ματς με το Μίλωνα, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ, ο Σωκράτης Ζαρωτιάδης.o οποιος τόνισε:

: «Είναι μία στιγμή την οποία περίμενα αρκετό καιρό. Περίμενα την ευκαιρία μου και προσπάθησα να την αρπάξω από τα μαλλιά. Προσπάθησα να φανώ αντάξιος των προσδοκιών της ομάδας. Εύχομαι να υπάρχει και συνέχεια. Σίγουρα είχα πριν το παιχνίδι ένα μικρό άγχος, το οποίο γρήγορα ξεπέρασα και με τη βοήθεια των συμπαικτών μου. Σήμερα δεν είχαμε να χάσουμε κάτι από τη στιγμή που εξασφαλίσαμε την 5η θέση. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι μέχρι το τέλος και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κλείσουμε τη σεζόν με νίκη.»

Επίσης μετά το τέλος του αγώνα της Κηφισιάς με τον ΟΦΗ, ο ακραίος της ομάδας των βορείων προαστίων Γιάννης Παπαδόπουλος δήλωσε:

«Σιγά- σιγά φτάνουμε στο τέλος μίας δύσκολης και ιδιαίτερης αγωνιστικής περιόδου λόγω κορωνοϊού. Από τη στιγμή που μας χτύπησε ο covid-19 θέσαμε στόχο την 5η θέση. Τα καταφέραμε και αυτό μας ικανοποιεί.. Σήμερα ο προπονητής μας, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλά νέα παιδιά κάτι που είναι σημαντικό. Παρά την ήττα η συμμετοχή των παιδιών είναι κάτι που μας δίνει χαρά»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ