1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-02-2021 20:28

Σάκης Ψάρρας: «Η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του Μίλωνα»

Ο αρχιτέκτονας-προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας ο οποίος οδήγησε τον Μίλωνα σε μια ιστορική νίκη κόντρα στους "πράσινους", με άριστη τακτική στο σερβίς, εξαιρετικό μπλοκ-άμυνα αλλα και την σωστή διαχείρηση του 23 χρονου πασαδόρου, Γιώργου Κανελλόπουλου που εξελίχτηκε στην απόκαλυψη του παιχνιδιού, σχολίασε:

Σε όλο το πρωτάθλημα παίζαμε καλά και ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι σε κάθε αντίπαλο, όμως μας έλειπε η νίκη. Ξέραμε όμως ότι θα έρθει. Η σημερινή δεν είναι απλά μία νίκη. Είναι ένας θρίαμβος, ανα αναλογιστεί κανείς ότι έπαιζε ο Δαυίδ εναντίον του Γολιάθ. Νομίζω είναι η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του Μίλωνα γιατί επικράτησε του εν ενεργεία πρωταθλητή. Είναι μία νίκη της ομαδικότητας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου για αυτόν τον θρίαμβο. Ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι, ξέραμε ακριβώς πως να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλό μας και το είχαμε δείξει και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Ο στόχος μας από την αρχή της σεζόν ήταν να μην είμαστε 8οι και να δώσουμε κάτι στο ελληνικό βόλεϊ. Είτε στον τρόπο παιχνιδιού, είτε στην χρησιμοποίηση νεαρών αθλητών».

Ο εκπληκτικός πασαδόρος του Μίλωνα Γιώργος Κανελλόπουλος  που έφερε τα πάνω-κάτω στο ματς και έπαιξε υποχρεωτικά στην θέση του τραυματία Δρογκάρη είπε: «Θεωρώ πως ήμασταν όλοι μία γροθιά, ενωμένοι και καταφέραμε και δείξαμε τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα. Ήταν μεγάλη νίκη. Είναι μεγάλη τιμή να παίζω σε έναν ιστορικό σύλλογο όπως είναι ο Μίλωνας. Κλήθηκα να καλύψω το κενό του Δρογκάρη και είναι μεγάλη η χαρά που ανταποκρίθηκα στις απαιτήσεις του προπονητή μου. Εύχομαι η συνέχεια να είναι ακόμα καλύτερη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ