1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-01-2021 22:24

Παναγιώτης Παπαδόπουλος: «Μας έλλειψαν τύχη και συμπαίκτες»

Ο ακραίος του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Παναγιώτης Παπαδόπουλος είπε για την ήττα της ομάδας του από τον Φίλιππο Βέροιας:

«Η αλήθεια είναι ότι ψυχολογικά ήμασταν απόλυτα προετοιμασμένοι για το παιχνίδι. Δυστυχώς σωματικά, αλλά και σε επίπεδο συνεργασιών που αναπτύσσονται μέσα από την προπόνηση δεν ήμασταν στο επιθυμητό επίπεδο. Είπαμε να χρησιμοποιήσουμε το πρώτο σετ ώστε να «προπονηθούμε» και να βρούμε τον ρυθμό μας.

Στη συνέχεια ανεβάσαμε την απόδοσή μας και μάλιστα είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το 2ο σετ. Δεν σταθήκαμε τυχεροί, σε ένα παιχνίδι που κάτω από αυτές τις συνθήκες χρειαζόμασταν και τύχη. Θέλω να ευχηθώ περαστικά στους συμπαίκτες μου και τους περιμένουμε το συντομότερο δυνατό κοντά μας δυνατούς και υγιείς. Όλη την εβδομάδα η διοίκηση έκανε κινήσεις υπέρ του δέοντος για να μας προστατέψει.

Πραγματικά της το αναγνωρίζω καθώς όλοι μας νιώσαμε μεγάλη ασφάλεια και ενδιαφέρον. Δεν έγινε καμία βιαστική κίνηση κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Από Δευτέρα, καλώς εχόντων των πραγμάτων θα συγκεντρωθούμε περισσότεροι στο γήπεδο, θα βάλουμε το κεφάλι κάτω και θα δουλέψουμε.

Έχουμε μπροστά μας δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και θα δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας. Για ακόμα μία φορά αποδείχθηκε πόσο σημαντική είναι η προπόνηση και πόσο σημαντικό είναι οι αθλητές να βρίσκονται μέσα στο γήπεδο. Εύχομαι να μη χτυπηθεί καμία ομάδα από τον κορωνοϊό και να έχουμε την υγειά μας. Όσον αφορά στην ένταση που υπήρχε στο παιχνίδι σήμερα την θεωρώ φυσιολογική.

Η ένταση μένει μέσα στο γήπεδο και σίγουρα δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους παίκτες του Φίλιππου.  Τέλος κάνω έκκληση να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό προπονήσεις και οι αθλητές που αγωνίζονται σε μικρότερες κατηγορίες, πάντα με τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας. Οι αθλητές πρέπει να ξεφύγουν από τον «βάλτο» της καραντίνας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ