1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-01-2021 21:46

Σάκης Ψάρρας: «Μετα τις εντυπώσεις κερδίσαμε και τους πρώτους μας βαθμούς»

Ικανοποιημένος ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας δήλωσε για την πρώτη νίκη της ομάδας του:

«Μέχρι στιγμής είχαμε κερδίσει τις εντυπώσεις, αλλά δεν είχαμε πάρει ακόμα νίκη και αυτό μας έλειπε. Θέλαμε μία νίκη για να επιστεγαστεί η σημαντική προσπάθεια που κάνουμε και έχει αναγνωριστεί από όλους. Ήρθε σήμερα απέναντι σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους με εμάς. Εκμεταλλευτήκαμε κάποιες απουσίες του ΟΦΗ, όμως εξελισσόμαστε, δείχνουμε καλά δείγματα και σήμερα ήρθε αυτή η καθαρή νίκη.

Τώρα έχουμε μπροστά μας τον Φίλιππο Βέροιας, μία ομάδα με μεγάλες φιλοδοξίες, έχει κάνει πολύ καλή επένδυση σε όλα τα επίπεδα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε όπως κάνουμε πάντα και αν έρθει το θετικό αποτέλεσμα είναι καλοδεχούμενο».

Ο ακραίος του Μίλωνα Σπύρος Χανδρινός τόνισε:

«Είμαι ικανοποιημένοι από το σημερινό αποτέλεσμα. Μέχρι στιγμής έχουμε δείξει ότι είμαστε καλή ομάδα με χημεία. Κάποια στιγμή θα ερχόταν το θετικό αποτέλεσμα, ήρθε σήμερα και είμαστε χαρούμενοι γι'αυτό. Νιώθω πολύ όμορφα που ο Μίλωνας μου έχει δώσει την ευκαιρία να παίζω γιατί δεν δίνεται εύκολα σε αθλητές της ηλικίας μου, σε μία κατηγορία όπως η Volley League. Προσπαθώ να διαχειριστώ το άγχος και τη πίεση, μέχρι στιγμής θεωρώ πως θα τα πάω καλά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ