1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-01-2021 20:32

Σωκράτης Τζιουμάκας: «Δεν μας πήγε τίποτα με τον Παναθηναϊκό»

Απογοητευμένος από την εμφάνιση του Φίλιππου Βέροιας, κόντρα στον Παναθηναϊκό 0-3, εμφανίστηκε ο προπονητής Σωκράτης Τζιουμάκας, ο οποίος τόνισε:

«Δεν μας πήγε τίποτα… Το σέρβις μας ήταν τραγικό με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να μπούμε μες στο παιχνίδι, το μπλοκ του Παναθηναϊκού ήταν πάρα πολύ καλό σήμερα, δεν μας άφησε να κάνουμε τίποτα, υποδοχή δεν πήγαμε καλά, γενικά σήμερα ήταν μια κακή μέρα για εμάς και δεν μπορέσαμε να δείξουμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε απέναντι στον Παναθηναϊκό που όντως είναι μια πολύ καλή ομάδα.

Από εδώ και πέρα έχουμε μπροστά μας, που από την αρχή που έγινε η κλήρωση είπαμε ότι είναι τα παιχνίδια που πάμε να χτυπήσουμε και να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε, ώστε να αποφύγουμε την τελευταία θέση, γιατί δεν μας αξίζει. Θα πάμε για να κερδίσουμε…»

Σχολιάζοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Φίλιππος Βέροιας στην υποδοχή και αν υπάρχει «βάλσαμο» στον τομέα αυτό, ο κ. Τζιουμάκας, τόνισε πως αρχικά « τραυματίστηκε στην αρχή ο Αμερικάνος Μπεάτι, στη διακοπή τραυματίστηκε ο Στέλιος ( Τζιουμάκας), οπότε χάσαμε τους δύο ακραίους που είχαμε ξεκινήσει να παίζουμε. Επομένως προσπαθούμε να καλύψουμε τα κενά εκ των έσω, κάνοντας αλλαγές, να κάνουμε «πατέντες» και να δούμε τι θα κάνουμε»

Ο νεαρός Παναγιώτης Βαρβασιώτης τόνισε με την σειρά του:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη δίκαιη νίκη του, εμείς από τον πάγκο προσπαθήσαμε να εμψυχώσουμε τα παιδιά. Κάναμε πολλά λάθη πιστεύω, αλλά ευελπιστώ ότι στα επόμενα ματς να πάμε για τη νίκη, γατί είναι σημαντικά ματς.Αναφερόμενος στο τι μπορεί να αλλάξει στην ομάδα σε αυτό το λίγο διάστημα που απομένει μέχρι τη… μάχη της Κρήτης με τον ΟΦΗ, ο νεοαποκτηθείς άσος του Φίλιππου Βέροιας δήλωσε ότι «με σοβαρότητα και συγκέντρωση μπορούμε να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα που θέλουμε…» 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ