1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-01-2021 13:28

Παίζει κόντρα στον Φοίνικα ΟΝΕΧ ο Φίλιπ Ντεσποτόφσκι

Στη διάθεση του Κώστα Δεληκώστα θα είναι ο Φίλιπ Ντεσποτόφσκι, καθώς η Πολιτική Προστασία έδωσε άδεια συμμετοχής στον Σκοπιανό πασαδόρο του Π.Α.Ο.Κ. για το παιχνίδι κόντρα στον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ. Όπως αποδείχθηκε, δεν μπορεί ένα σωματείο να κατεβάζει αθλητή χωρίς να ενημερώνει την διοργανώτρια αρχή, τη Γ.Γ.Α. και τη Πολιτική Προστασία. Αυτό ισχύει για όλα τα αθλήματα, ακόμα και για τις ομάδες μπάσκετ που έχουν συνεχείς μετακινήσεις. Το ίδιο έγινε και στον Ο.Φ.Η. με την περίπτωση του Αυστριακού πασαδόρου Μαξ Τάλερ, ο οποίος και αυτός συμμετείχε με την Εθνική ομάδα της χώρας του στα προκριματικά του ευρωπαϊκού ανδρών.
Η ανακοίνωση της Ε.Σ.Α.Π.:

Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει πως μετά από ενημέρωση που είχε από το Τ.Α.Α. Π.Α.Ο.Κ. η Πολιτική Προστασία έδωσε άδεια για την συμμετοχή του Φιλίπ Ντεσποτόφσκι στον αγώνα Π.Α.Ο.Κ. - Φοίνικας ΟΝΕΧ την Παρασκευή 22/1, 20:00.

Σύμφωνα με απόφαση της Γ.Γ.Α. κάθε σωματείο που έχει αθλητή που έρχεται από το εξωτερικό θα πρέπει να εξασφαλίζει άδεια από την Πολιτική Προστασία για να εξαιρείται από την 7ημερη καραντίνα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ