1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-01-2021 22:14

Ο Νίκος Κουνδουράκης νέο πρόσωπο στο τεχνικό τιμ του ΟΦΗ

Ο δόκτωρ Νίκος Κουνδουράκης, γυμναστής, εργοφυσιολόγος, θα είναι το νέο πρόσωπο στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας του ΟΦΗ, με την ιδιότητα του επιστημονικού συνεργάτη της ομάδας και ήδη έχει ξεκινήσει η συνεργασία με τους προπονητές Φλαούνα-Πρασανάκη.

Η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε μετά από πρόταση του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και επικεφαλής του ΤΑΑ, Γιάννη Δανδάλη. (φωτό)

Ο κ. Κουνδουράκης έχει στο βιογραφικό του, σπουδαίες περγαμηνές και συνεργασίες, με σημαντικές ομάδες, ενώ έχει γράψει την δική του ιστορία στην ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ. Ο νέος επιστημονικός συνεργάτης της Κρητικής ομάδας, είχε την ευθύνη των εργομετρικών εξετάσεων της ομάδας, τόσο το περασμένο καλοκαίρι, όσο και τον Δεκέμβριο στην επανέναρξη των προπονήσεων και πλέον η συνεργασία με την ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, θα συνεχιστεί ακόμη περισσότερο.

Στις πρώτες του δηλώσεις για την συνεργασία του με τον ΟΦΗ, ο κ. Κουνδουράκης υποστήριξε: «Ζητήθηκε η βοήθεια μου από τον πρόεδρο Γιάννη Δανδάλη, στο βόλεϊ του ΟΦΗ και μετά χαράς, αποδέχθηκα. Έχω υπηρετήσει την ομάδα του ΟΦΗ, πάρα πολλά χρόνια και όποτε μου ζητηθεί η βοήθεια μου, είμαι εδώ για να την παρέχω".

Η επίσημη ανακοίνωση της Κρητικής ομάδας:

 «Μια σπουδαία συνεργασία για την ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ μας.Ο δόκτωρ Νίκος Κουνδουράκης, γυμναστής, εργοφυσιολόγος, επιστρέφει στην οικογένεια του ΟΦΗ και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του, ως επιστημονικός συνεργάτης της ομάδας μας. Νίκο, καλώς ήρθες, ξανά στον ΟΦΗ μας.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ