1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-06-2013 14:26

Σκόρπισε χαμόγελα η παραμονή του Ράιτς

Μόλις τελείωσε η σεζόν και το μεγάλο στοίχημα της διοίκηση του Εθνικού ήταν η παραμονή του πρώτου σκόρερ και "αιχμή του δόρατος" στην επίθεση, Ιβάν Ράιτς. Από χθες το βράδυ η βολλεϊκή κοινότητα της Αλεξανδρούπολης, αλλά και γενικότερα του Έβρου συζητά την παραμονή του Ιβάν Ράιτς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα του Εθνικού. Έτσι λοιπόν ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές ο σχεδιασμός του τμήματος βόλει του Εθνικού, καθώς παρέμεινε ο Ράιτς και πλέον δίνεται βαρύτητα στις υπόλοιπες θέσεις, με στόχο να γίνει η ομάδα ακόμα πιο ανταγωνιστική από ότι ήταν φέτος.

Για τον Ράιτς δεν χρειάζεται να πούμε πολλά! Μόνο και μόνο από το προσωνύμιο «τρομέρος» που του έχει αποδοθεί από τον κόσμο της ομάδας, φανερώνει την αγάπη και τις δυνατότητες του.

Πώς να μην χαρακτηριστεί όμως έτσι, έχοντας κατακτήσει την πρώτη θέση στους σκόρερ του πρωταθλήματος της Volleyleague 2012-2013 με 490 πόντους αποδεικνύοντας το πόσο πολύτιμος είναι για την ομάδα του Σάκη Μουστακίδη.

Όλοι οι φίλοι του Εθνικού ήλπιζαν στην παραμονή του Ιβάν μιας και είναι αγαπητός τόσο από την ομάδα του, όσο και από τους φιλάθλους του Εθνικού, που σε κάθε αγώνα γέμιζαν το Κλειστό γυμναστήριο για να εμψυχώσουν την ομάδα, ενώ σε κάθε προσπάθεια του Ιβάν για σερβίς φώναζαν ρυθμικά: «Ίβαν... Ίβαν».

Φυσικά επειδή η επιτυχία δεν κτίζεται μόνο εντός γηπέδου αλλά και εκτός, ένας επιπλέον λόγος που μας έκανε να το πιστεύουμε ακόμη περισσότερο ήταν τα φιλαράκια του... που δεν άλλοι από τους Ραφαήλ Κουμεντάκη, Ανέστη Δαλακούρα, Γρηγόρη Κοντοστάθη και Κώστα Δαλακούρα. Η συγκεκριμένη πεντάδα έδεσε από την πρώτη στιγμή και θέλουμε να πιστεύουμε πως ήταν κι αυτός ένας που συνετέλεσε στην τελική απόφαση του Ράιτς.

Άλλωστε δεν μπορούσε να λείπει ένας εκ των πρωτεργατών της φετινής μεγάλης επιτυχίας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης... το ταξίδι στην Ευρώπη!

Πηγή: thrakisport.gr

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ