1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-12-2020 21:17

Κώστας Προύσαλης: «Ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία διακοπή» (vid)

O αρχηγός του Φίλιππου Βέροιας, Κώστας Προύσαλης μίλησε για την επιστροφή της ομάδας του στις προπονήσεις μετά την δεύτερη μεγάλη καραντίνα, σχολίασε για το αν θα επηρεάσει η διακοπή τις ομάδες της Volleyleague, και ευχήθηκε το δεύτερο lock down να είναι το τελευταίο στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Προύσαλη στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο Youtube:

« Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέφουμε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις αν και είναι λιγο περίεργο το σταμάτα-ξεκίνα.Είναι μια περίοδος που πρέπει να μείνουμε ασφαλείς και να δουλέψουμε, έτσι όταν ξαναρχίσει το πρωτάθλημα να είμαστε πιο έτοιμοι και να αποφύγουμε τους τραυματισμούς. Θέλω να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά να έχουμε καλή αγωνιστική χρονιά, να χαρούμε το βόλεϊ που θα παίξουμε και ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία διακοπή πριν τελειώσει η χρονιά μας.

Όσον αφορά αν θα επηρεάσει τις ομάδες, σίγουρα θα τις επηρεάσει αφού θα υπάρξουν αλλαγές στα ρόστερ κάποιων ομάδων και περιμένω να δω μέχρι τέλος Ιανουαρίου, πως θα διαμορφωθούν τα ρόστερ των ομάδων, ώστε να δουμε τι μπορούμε να κάνουμε Ας ελπίσουμε ότι η διοίκηση της ΕΣΑΠ έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να μην ξαναυπάρξει διακοπή.»

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ