1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-10-2020 00:40

Διορία του αθλητικού δικαστή στον Ηρακλή, αδειοδοτήθηκαν πέντε ΤΑΑ

Ημέρα σημαντικών εξελίξεων ήταν η χθεσινή για την ομαλή ροή προς την έναρξη του νέου πρωταθλήματος Volley League 2020-21.

H Eπιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού σε συνεδρίαση της αδειοδότησε για τη νέα σεζόν τα πέντε από τα 9 ΤΑΑ του νέου πρωταθλήματος. Υπενθυμίζεται πως ο Παμβοχαϊκός αποχώρησε από το νέο πρωτάθλημα.

Τα ΤΑΑ που πήραν άδεια είναι ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο Φοίνικας ΟΝΕΧ, ο ΑΟΠ Κηφισιάς και ο νεοφώτιστος Φίλιππος Βέροιας.Στην επόμενη συνεδρίαση θα πάρουν σειρά ο ΠΑΟΚ, ο ΑΟΝ Μίλων, ο ΟΦΗ και φυσικά ο Ηρακλής.

Στο μεταξύ η αθλητική δικαστής της ΕΣΑΠ με απόφαση της έδωσε διορία στον Ηρακλή μέχρι την προσεχή Δευτέρα 12 Οκτωβρίου και ώρα 12.00 για να εξοφλήσει το σύνολο της οφειλής του προς τους αθλητές Χρήστο Κιόση, Αναστάσιο Γάτση, Νικόλαο Σμαραγδή, Πέτρο Πέτρογλου και Κωνσταντίνο Χριστοφιδέλη,και να αποστείλει τις σχετικές έγγραφες αποδείξεις διαφορετικά θα εκδώσεις τις καταδικαστικές αποφάσεις σύμφωνα με τις προβλεπόμενες δικαστικές αποφάσεις

.Επομένως η νέα διοίκηση του Ηρακλή μέχρι τη Δευτέραθα πρέπει να κλείσει όλα τα ανοικτά μέτωπα ώστε να μπορέσει να προχωρήσει η διαδικασία αδειοδότηση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

Πηγή: Sports3.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ