1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-10-2020 22:33

Απο τον Ηρακλή μετακομίζει στον ΠΑΟΚ ο Φιλίπ Ντεσποτόφσκι

Αλλαγή στρατοπέδου με συνοπτικές διαδικασίες έκανε ο Φιλίπ Ντεσποτόφσκι. Οι διοικητικές εξελίξεις στον Ηρακλή, η πίεση των τελευταίων ημερών αλλά το φλερτ που είχε τις τελευταίες ημέρες με τον ΠΑΟΚ, δρομολόγησαν εξελίξεις για τη μετακίνηση του εντός των ορίων της Θεσσαλονίκης.

Ο Σκοπιανός πασαδόρος εδώ και μέρες έκανε προπονήσεις με τον Ηρακλή αλλά μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το εάν ο Ηρακλής θα μπορέσει τελικά να κατέβει στο πρωτάθλημα (λόγω των τελεσίδικων αποφάσεων που υπάρχουν) ζήτησε να αποχωρήσει και αποδεσμεύτηκε.

Βέβαια σήμερα είχαμε εξελίξεις στον Ηρακλή με την έλευση του Λεβάν Σαχράτζε και του Απόστολου Τσιπίδη αλλά πλέον ηταν πολύ αργά για να μείνει.

Ο Φιλίπ Ντεσποτόφσκι ήρθε ήδη σε επαφή με τον ΠΑΟΚ που οι πληροφορίες τον θέλουν να αναζητά πασαδόρο και όλα δείχνουν πως ο Σκοπιανός θα κλείσει στον δικέφαλο.Είναι γεννημένος 2 Ιουλίου 1986 και έχει ύψος 1.93. Την περίοδο 2019-20 ήταν στη ρουμανική Ντιναμό Βουκουρεστίου, ενώ τη σεζόν 2018-19 ήταν στην Αναγέννηση Δερύνειας στην Κύπρο.

Πηγη: Sports3.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ