1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-09-2020 13:13

Ο Ματέο Πάρις έρχεται στη θέση του Τέλες στον ΠΑΟΚ

Τον αντικαταστάτη του Πέδρο Τέλες βρήκε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος φέρνει στην Θεσσαλονίκη τον παλιο μας γνώριμο, Ματέο Πάρις. Ο 37χρονος Ιταλός πασαδόρος με θητεία στη ΜΕΝΤ και στο Φοίνικα Σύρου, και πολυετή παρουσία στο ιταλικό πρωτάθλημα, αναμένεται σύντομα στη Θεσσαλονίκη για να καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί απο την επικείμενη αποχώρηση του Τέλες.

Ο Βραζιλιάνος, παρά τις επιλογές που του έδωσαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μετά απο πολύωρες συζητήσεις, θέλει να επιστρέψει άμεσα στην πατρίδα του λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες.

Ο Ματέο Πάρις, αρχικά θα αποτελέσει προσωρινή επιλογή, μιας και στην αγορά δεν υπάρχουν καλοί ελεύθεροι παίκτες,που θέλει ο ΠΑΟΚ ο οποίος έχει δεύτερο πασαδόρο τον Κομητούδη.  Αν ο Πάρις κάνει καλές εμφανίσεις,  θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, αλλιώς ο Κώστας Δεληκώστας θα τον αντικαταστήσει από άλλον παίκτη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ