1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-07-2020 16:12

Στο Σέλι θα βάλει τις βάσεις η νέα μεγάλη ομάδα του Φίλιππου Βέροιας

Στο «μαγευτικό» Σέλι, στις δυτικές πλαγιές του όρους Βερμίου, θα «χτιστεί» ο νέος Φίλιππος Βέροιας του 2021. Η νεοφώτιστη και αρκετά φιλόδοξη ομάδα της Ημαθίας που ανέβηκε για να μείνει και να πρωταγωνιστήσει στη Volleyleague ανδρών, θα πραγματοποιήσει στο προπονητικό κέντρο της περιοχής, το πρώτο στάδιο της φυσικής της κατάστασης.

Η ομάδα του Σωκράτη Τζιουμάκα που υποσχέται στους φιλους της έναν χειμώνα με πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις, αλλά και να κοιτάξει στα μάτια όλους τους μεγάλους αντίπαλους της, στην κατηγορία, καθώς έχει δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό ρόστερ, θα χρειαστεί να ανέβει σε ύψος 1400 μέτρων, όπου μέσα στο καταπράσινο δάσος και το καθαρό οξυγόνο του Βερμίου, οι παίκτες του Φίλιππου θα πάρουν μια πρώτη γεύση από φυσική κατάσταση και βάρη.

Κατά την διαμονή της, η αποστολή του συλλόγου της Βέροιας, θα νιώσει «σαν στο σπίτι της», καθώς το Σέλι είναι το χωριό του προέδρου της ομάδας, Δημήτρη Πιτούλια, αλλά και των ανθρώπων της διοίκησης, Γιάννη Γαλίκα, Δημήτρη Μπιτέρνα και Γιώργου Γιακουμοπούλου.

Παράλληλα, ο Γιώργος Πιτούλιας, αδελφός του «ισχυρού άνδρα» του Φίλιππου Βέροιας και πρόεδρος του Α.Σ.Δ.Δ. Δασοκτήματος Σελίου, θα φροντίσει να παρέχει όλες τις ανέσεις, ώστε όλοι να είναι συγκεντρωμένοι και μόνο στην άρτια και πλήρη προετοιμασία τους, ενόψει των δύσκολων και απαιτητικών υποχρεώσεων της νέας σεζόν.

Η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει από την Βέροια στις 10 Αυγούστου και θα επιστρέψει στην έδρα της στις 14 του μήνα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ