1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-07-2020 00:17

Στη Φιλοθέη ήταν ωραία με την κούπα στην παρέα...

Πιστοί στις υποσχέσεις τους προς τους χορηγούς και τους επιχειρηματίες που στήριξαν το τμήμα σε δύσκολες στιγμές οι παίκτες του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος και οι συνεργάτες του είχαν μία ακόμα ευκαιρία να γιορτάσουν την κατάκτηση του τίτλου μετά από 14 χρόνια επιδεικνύοντας το τρόπαιο με καμάρι.

Οι «πράσινοι» βρέθηκαν στο εστιατόριο Filothei 65 που ήταν από τους χορηγούς της ομάδας και ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος με τους αθλητές του είχαν δειπνίσει και άλλες φορές εκεί κατά την διάρκεια της δύσκολης αγωνιστικής χρονιάς.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα είχε μαζί της και το κύπελλο του πρωταθλήματος που έγινε αντικείμενο θαυμασμού και πόζαραν όλοι μαζί με το βαρύτιμο τρόπαιο.Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Τετάρτης οι πρωταθλητές του Παναθηναϊκού δείπνησαν στο εστιατόριο ιδιοκτησίας του πρώην προέδρου του ΤΑΑ Παναθηναϊκός Βλάση Σταθοκωστόπουλου με θέα την Ακρόπολη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ