1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-03-2020 19:07

Το Ο.Α.Κ.Α. έκλεισε τις πόρτες του, με τηλεργασία τα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ.

Η έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού δεν άφησε ανεπηρέαστες και τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις στο Μαρούσι, με την διοίκηση του Ο.Α.Κ.Α. να ανακοινώνει το κλείσιμο των εγκαταστάσεων.

Η Ομοσπονδία που εδρεύει στις εγκαταστάσεις στο Μαρούσι δίπλα στο κολυμβητήριο ενημέρωσε τους τρόπους επικοινωνίας για τον κόσμο του βόλεϊ στα αρμόδια τμήματα. Ανάλογες κινήσεις θα γίνουν και από την Ε.Σ.Α.Π., η οποία βρίσκεται και αυτή στο Ο.Α.Κ.Α..

Η ανακοίνωση της Ε.Ο.ΠΕ.:

Μετά την σημερινή ανακοίνωση του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών, για διακοπή λειτουργίας των εγκαταστάσεών του, οι υπηρεσίες της Ε.Ο.ΠΕ. θα λειτουργούν από απόσταση και μέσω τηλεργασίας και όσοι επιθυμούν να επικοινωνήσουν με τα αρμόδια τμήματα της Ομοσπονδίας μπορούν να το κάνουν μέσω e-mail ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα και τηλεφωνικής επικοινωνίας:

Για θέματα διοίκησης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ. 210 6801999
Για αγωνιστικά θέματα: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ 210 6801979
Για θέματα μητρώου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ. 210 6801978
Για θέματα Εθνικών ομάδων: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ. 210 6801963
Για θέματα Beach Volleyball: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 2106801993
Για θέματα Τύπου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 2106801964
Για θέματα μάρκετινγκ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ευχαριστεί εκ των προτέρων όλο τον κόσμο του βόλεϊ για την κατανόησή του.

Η ανακοίνωση του Ο.Α.Κ.Α.:

Το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών “Σπύρος Λούης” (Ο.Α.Κ.Α.) , έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα την πλήρη πρόληψη και την κατ’ απόλυτη προτεραιότητα προστασία όλων των αθλητών, αθλουμένων και πολιτών που κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων του αλλά και των απασχολουμένων σε αυτό, έχει ήδη προσαρμοστεί στις νομοθετικές επιταγές και τις εγκύκλιες οδηγίες των αρμοδίων φορέων για την πρόληψη σχετικά με την εξάπλωση της νόσου του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, προς το σκοπό προστασίας παιδιών, αθλητών, προπονητών και εν γένει αθλουμένων, σύμφωνα με το Ν. 3852/2010 και την ΠΝΠ με θέμα: «Κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κορονοϊού» (Α΄ 42/25-02-2020) άρθρο, παρ. 2, έχουν ληφθεί τα εξής μέτρα:

Καθημερινά είναι σε εξέλιξη πλήρεις απολυμάνσεις όλων των χώρων και των εγκαταστάσεων του Ο.Α.Κ.Α.

Έχουν δοθεί αναλυτικές οδηγίες πρόληψης (σύμφωνα με τις οδηγίες του CDC σχετικά με τα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς λοίμωξης από το νέοκορωνοϊό COVID-19 (InterimGuidanceforBusinessesandemployers /CDC).

Ο ιατρός του κέντρου ενημέρωσε σε ειδική εκδήλωση αθλητές και προσωπικό.

Τονίζουμε ότι δεν έχουμε κανένα κρούσμα στις εγκαταστάσεις μας, εντούτοις θέλουμε όλοι, μικροί και μεγάλοι, να αισθάνονται όσο πιο ασφαλείς γίνεται.

Για το σκοπό αυτό και έχοντας υπ’ όψιν την αποφυγή κινδύνου εμφάνισης ή και διάδοσης της νόσου του κορονοϊού που ενδέχεται να έχει επιπτώσεις στη δημόσια υγεία αλλά και την διαφύλαξη των ευπαθών ομάδων (σχετ. οι από 09.03.2020 Οδηγίες του CDC σχετικά με τα άτομα που κινδυνεύουν από σοβαρή λοίμωξη COVID-19 (PeopleatRiskforSeriousIllnessfromCOVID19/CDChttps://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/specific-groups/high-risk-complications.html και το από 06.03.2020 πρακτικό της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19), συστήνουμε την αποφυγή χρήσης των εγκαταστάσεων του κέντρου για το διάστημα που ισχύουν τα προληπτικά μέτρα απαγόρευσης λειτουργίας σχολικών μονάδων και πάσης φύσεως εκπαιδευτικών δομών αλλά και προσωρινής επιβολής μέτρων ως προς τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Η ανάγκη τόσο διαφύλαξης των ευπαθών ομάδων και χρονίως πασχόντων αλλά και η ευρύτερη κοινωνική και ηθική διάσταση επιβάλλει την συνεργασία όλων, ώστε να αποφευχθούν καταστάσεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα την διακινδύνευση μεγάλου αριθμού ατόμων και την επέκταση της επιδημίας.

Ο αθλητισμός σημαίνει πάνω απ’ όλα υγεία και με το βλέμμα στραμμένο σε αυτό καλούμε κάθε εμπλεκόμενο στις δραστηριότητες του Ο.Α.Κ.Α. να «ενεργοποιήσει» κάθε ένστικτο ατομικής ευθύνης, υπευθυνότητας και σοβαρότητας για το χρονικό διάστημα που έρχεται, ώστε στο μέλλον να απολαμβάνουμε όλοι τα οφέλη και τη χαρά που μας παρέχει η άθληση σε ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ