1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-03-2020 01:59

Ανδραβίζος, Χατζόπουλος: «Κέρδος για τους νεαρούς παίκτες το ματς με τον ΠΑΟΚ» (vid)

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιώργος Ανδραβίζος και ο κεντρικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Χατζόπουλος μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα απο τον ΠΑΟΚ με 3-0 σετ

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιώργος Ανδραβίζος είπε:

«Στο 1ο σετ οι παίκτες μου φοβήθηκαν να κοντράρουν τον ΠΑΟΚ. Στο 2ο και στο 3ο σετ είχαμε περισσότερου ενθουσιασμό και πάθος και κάναμε το κάτι παραπάνω. Δε μας έφταναν τα προβλήματα όλη την εβδομάδα είχαμε ιώσεις και τραυματισμούς. Παρόλα αυτά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των αθλητών μου. Οπως έχω πει πως από τέτοια παιχνίδια οι νεαροί αθλητές μου μόνο κέρδος μπορούν να έχουν. Είναι νεαροί σε ηλικία.

Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και στον Κώστα (σ.σ.Δεληκώστα), του εύχομαι να πετύχει όλους τους στόχους του. Είναι ένας αξιόλογος προπονητής και θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να βρεθεί στη θέση που του αρμόζει».

Ο κεντρικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Χατζόπουλος δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και συγχαρητήρια και στην ομάδα μου που έκανε έναν καλό αγώνα. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά. Του εύχομαι καλή συνέχεια. Εμείς από την πρώτη μέρα ξέρουμε πως είναι δύσκολα. Και σήμερα κάναμε κατάθεση ψυχής. Και στα τρία σετ παίξαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε.

Στο 3ο σετ φτάσαμε στην πηγή, το διεκδικήσαμε και έμεινε η καλή εμφάνιση. Εμείς δε μπρούμε να κάνουμε τίποτε άλλο, τα έχουμε δώσει άλλο. Από εκεί και πέρα ας δει η διοίκηση, η οποιδήποτε διοίκηση και όλοι μαζί ενωμένοι να προσπαθήσουν να βρουν μία λύση και μαζί με την πόλη να οργανώσουν το βόλεϊ που αρμόζει στον σύλλογο. Ετσι εμείς οι αθλητές θα έχουμε μέλλον και ο κόσμος θα γυρίσει πάλι στο γήπεδο».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ