1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-02-2020 21:32

Μουνιόθ, Κουμεντάκης: «Πιο πολύ μετράει η αντίδραση μετά το Λιγκ Καπ» (vid)

O προπονητής του Ολυμπιακού Μπενίτεθ Μουνιόθ και ο ακραίος του Ολυμπιακού Ραφαήλ Κουμεντάκης μίλησαν για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ηρακλή με 3-0:

O προπονητής του Ολυμπιακού Μπενίτεθ Μουνιόθ είπε:

«Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της ομάδας. Είχαμε δύσκολες μέρες μετά την απώλεια του Λιγκ Καπ και δεν ήταν εύκολο να παίξουμε σήμερα. Παρόλα αυτά είμαι πολύ χαρούμενος διότι η ομάδα έβγαλε αντίδραση και επανήλθε. Πρέπει να κάνουμε βήματα μπροστά διότι έρχονται πολλά και σημαντικά παιχνίδια και πρέπει να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα αλλά και να κατακτήσουμε το κύπελλο».  

Ο ακραίος του Ολυμπιακού Ραφαήλ Κουμεντάκης δήλωσε:

«Αρχικά θέλω να πω καλή επιτυχία στον κύριο Ορφανό όπως και στα παιδιά του Ηρακλή να ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή συνέχεια και να ξεπεράσουν τις δυσκολίες. Δεν θα σταθώ στο σημερινό παιχνίδι. Αξίζει περισσότερο να κρατήσουμε πως ο Ολυμπιακός αντέδρασε. Είχαμε δύσκολες εβδομάδες, δύσκολα παιχνίδια και σιγά σιγά θα βρούμε το ρυθμό που πρέπει να έχει αυτή η ομάδα».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ