1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-02-2020 03:07

Νεόφυτος, Πέιν: «Βγάλαμε καρδιά και ψυχή, κάτω από δύσκολες συνθήκες» (vd)

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Νεόφυτος, ο Αμερικανός κεντρικός του συλλόγου, Λάνγστον Πέιν, μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ με 3-2 σετ.

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Νεόφυτος δήλωσε: «Ο κύριος Ζλατιλίδης μου ζήτησε να πω πως έπρεπε να φύγει με την αποστολή του ΟΦΗ για να προλάβει το καράβι για την Κρήτη. Ο Καρατζάς έμεινε μαζί μας γιατί θα μείνει Αθήνα. Ηταν πολύ σημαντικό ματς για την ομάδα μου. Απορώ με την ομάδα μου πολλές φορές. Αν είχαμε χάσει δεν θα το έλεγα αλλά τώρα θα το πω. Πέντε βασικοί παίκτες μας χτυπήθηκαν από ίωση γαστρεντερίτιδας με έντονα συμπτώματα.

Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και πήραμε μεγάλο αποτέλεσμα που μας δίνει δικαίωμα να βλέπουμε καλύτερα το μέλλον. Συγχαρητήρια στους αθλητές μου, έβγαλαν καρδιά, ψυχή και με τις συνθήκες που έπαιξαν έλεγα "τώρα τελειώσαμε" αλλά με διέψευσαν. Δεν αλλάζει κάτι αυτή η νίκη βαθμολογικά.Μετά την 5η θέση θα πάλεψουμε για την 6η και 7η θέση. Είναι μακρινό όνειρο να συζητάμε την περίπτωση να πιάσουμε την Κηφισιά. Ο Μεχία έπαιξε με μία προπόνηση. Ηταν εξαντλημένος και νυσταγμένος από το 24ωρο ταξίδι για να έρθει και τηρουμένων των αναλογιών η παρουσία του ήταν θετική.  

Ο κεντρικός του Παμβοχαϊκού Λάνγστον Πέιν υποστήριξε: «Γνωρίζαμε την σπουδαιότητα του συγκεκριμένου αγώνα. Είχαμε αφοσιωθεί στο να πάρουμε τη νίκη. Δυστυχώς η δυσκολία που υπήρχε μέσα στην εβδομάδα λόγω της ίωσης  που μας χτύπησε, μας απορρόφησε την ενέργεια. Θέλαμε όμως μέσα από την ψυχή μας να δώσουμε ότι πιο δυνατό έχουμε. Καταφέραμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί.

Φτάσαμε στο 4ο σετ όπου εκεί νιώσαμε πως έχουμε χάσει την ενέργειας μας αλλά ανασυγκροτηθήκαμε, τα δώσαμε όλα και πήραμε το 4ο σετ. Όταν ισοφαρίσαμε κάναμε αυτό που έπρεπε στο 5ο σετ και πήραμε τη νίκη. Ηταν ένα από τα καλύτερα μου παιχνίδια αλλά αυτό οφείλεται στους συμπαίκτες μου, διότι δούλεψαν για να με κάνουν πρωταγωνιστή και τους ευχαριστώ πολύ».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ