1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-11-2019 23:33

Κώστας Δεληκώστας: «Είχαμε προετοιμαστεί με τον Άλμπο»

Ο Κώστας Δεληκώστας αφού αναφέρθηκε στα δύο πρώτα σετ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στάθηκε στην απουσία του Άλμπο από την αναμέτρηση.
«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Παλέψαμε στα δύο πρώτα σετ. Η προετοιμασία μας ήταν με τον Άλμπο μέχρι την τελευταία προπόνηση. Είναι σημαντικός αθλητής στις ψηλές μπάλες και εκεί χάσαμε σήμερα δύο σετ. Θα σκύψουμε το κεφάλι και θα δουλέψουμε. Οι παίκτες μου είναι υψηλού επιπέδου και στο δεύτερο γύρο θα πάμε για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Επέλεξα να βάλω τον Σωτηρίου αντί του Μπούτου για τακτικούς λόγους, γιατί ο Σωτηρίου είναι ο καλύτερος μπλοκέρ της ομάδας και έπρεπε να "χτυπήσουμε" στις αδυναμίες του Ολυμπιακού».

Ο νεαρός διαγώνιος του Ολυμπιακού Αλέξανδρος Μπούτος που κλήθηκε να πάρει τη θέση του Άλμπο δήλωσε: «Χάσαμε ένα παιχνίδι που θέλαμε να κερδίσουμε και για ψυχολογικούς λόγους, ήταν το πρώτο ντέρμπι της σεζόν. Παλέψαμε δύο σετ, θα κοιτάξουμε τα λάθη μας με στόχο να βελτιωθούμε. Είμαι πάντα έτοιμος στη διάθεση του προπονητή να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ