1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-10-2019 15:30

Μούχλιας: «Μεγάλη χαρά όταν ήρθε η πρόταση του Παναθηναϊκού» (video)

Για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό αλλά και τους ατομικούς και ομαδικούς στόχους που έχει βαλει με την πράσινη φανέλα, μίλησε ο Βασίλης Μούχλιας στο πλαίσιο της χθεσινής media day.

Αρχικά ο Mούχλιας υποστήριξε: « Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον Παναθηναϊκό. Η προετοιμασία κύλησε πολύ καλά, δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας, προετοιμαστήκαμε και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσει η αγωνιστική σεζόν.»

Για την μεταγραφή του στους «πράσινους» ο ταλαντούχος Εβρίτης παίκτης είπε: « Οποιοσδήποτε θα ήταν ικανοποιημένος και χαρούμενος αν είχε πρόταση από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Αισθάνθηκα μεγάλη χαρά μόλις έμαθα για την πρόταση και εννοείται πως δεν το σκέφτηκα καθόλου.Από πλευράς μου θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα όπου χρειαστεί.

Η ομάδα έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά, έχει ενισχυθεί πολύ. Αρχικός στόχος ειναι να κρατήσουμε τα κεκτημένα από την περυσινή σεζόν και ότι καλύτερο έρθει στην συνέχεια.»

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ