1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-07-2019 22:38

Η αναζήτηση προπονητή και οι ανανεώσεις της νέας διοίκησης του Φοίνικα Σύρου

Η νέα διοίκηση του Φοίνικα Σύρου… τρέχει ταυτόχρονα πολλές υποθέσεις. Εκτός από το… άγχος της συμπλήρωσης του φακέλου και την κατάθεσή του στην επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΣΑΠ, οι συριανοί προσπαθούν να δημιουργήσουν και το κατάλληλο ρόστερ για τη σεζόν 2019-20.

Το «Πειρατικό» θέλει να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία και να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο. Από εκεί και πέρα πρώτο μέλημα όπως φαίνεται της νέας διοίκησης είναι η διατήρηση κάποιον αθλητών από την σεζόν 2018-19.

Συγκεκριμένα οι διοικούνται αυτή την περίοδο βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία με τέσσερις αθλητές που επιθυμούν να τους διατηρήσουν και στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Παναγιώτης Φωτιάδης, Οδεσσέας Αδάμ, Σπύρος Βελούδης και Νίκος Μήλης είναι οι πρώτοι αθλητές με τους οποίους η διοίκηση του Φοίνικα ήρθε σε επικοινωνία.

Τα πάντα βέβαια είναι σε αρχικό στάδιο και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων. Πάντως και οι τέσσερις αθλητές έδειξαν την σεζόν που πέρασε πως μπορούν να σταθούν και να βοηθήσουν τον Φοίνικα όπου κι όποτε χρειαστεί. Ο Συριανός Σπύρος Βελούδης ο οποίος ήρθε ως… μπακ απ του Αχιλλεόπουλου άρπαξε την ευκαιρία από τα… μαλλιά πήρε φανέλα βασικού κι έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Μάλιστα οι πολλοί καλές εμφανίσεις που είχε με την φανέλα του Φοίνικα κέντρισε τον ενδιαφέρων των ανθρώπων του πρωταθλητή Ολυμπιακού να τον… πλευρίσουν και να συζητήσουν μαζί του στις αρχές του καλοκαιριού.

Ο Νίκος Μήλης μετά τα μισά του περσινού πρωταθλήματος έδειξε σημαντική βελτίωση στο παιχνίδι του πήρε τις ευκαιρίες από τον Ράτκο Παβλίσεβιτς κι έδωσε πολύτιμες βοήθειες από τον πάγκο.

Αδάμ και Φωτειάδης είναι αθλητές τους οποίους ο Φοίνικας θέλει να τους διατηρήσει στο δυναμικό του, αφού τους πιστεύει.Σε αναζήτηση προπονητήΕκτός από το χτίσιμο του ρόστερ η διοίκηση της ομάδας της Σύρου θα πρέπει να βρει και… προπονητή. Βέβαια στα υπόψιν των Συριανών είναι και οι δύο προπονητές που πέρασαν με μεγάλη επιτυχία από τον πάγκο της ομάδας και δεν αποκλείεται να γίνουν κάποιες συζητήσεις για τις προθέσεις τους. Νίκος Ζαλμάς και Ράτκο Παβλίσεβιτς είχαν ένα μεγάλο περίοδο της επιτυχίας, αφού ο μεν πρώτος έχτισε το… Πειρατικό, ενώ ο δεύτερος τον οδήγησε μέχρι και την τρίτη θέση.

Ο Νίκος Ζαλμάς που δεν κατάφερε να μείνει στην ομάδα της Σύρου λόγω καθαρά επαγγελματικών υποχρεώσεων επέστρεψε με τον καλύτερο τρόπο στο προσκήνιο αφού μετά το πέρασμά του από τον Φοίνικα, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Κηφισιάς κι από μία πεσμένη ομάδα της έφερε στην τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ