1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-03-2019 22:27

Ο Μπαμπαλιούτας βλέπει τελικό με Παναθηναϊκό και ο Βουρδέρης δήλωσε απογοητευμένος

O προπονητής της εφηβικής ομάδας του Ηρακλή Λάμπης Μπαμπαλιούτας αναφέρθηκε στο 3-1 επί του Ολυμπιακού αλλά και στο ντέρμπι τίτλου με τον Παναθηναϊκό αύριο Σάββατο, ενώ ο Αντώνης Βουρδέρης εξέφρασε την απογοήτευση του για το αποτέλεσμα που περιορίζει τις ελπίδες των «ερυθρολεύκων».

Λάμπης Μπαμπαλιούτας (Ηρακλής Πετ. 2015): «Κρατάω το καλό πρώτο σετ που είχαμε. Το παιχνίδι ήταν νευρικό, υπήρχε πίεση και από τις δύο ομάδες, λόγω της μεγάλης σημασίας του. Έχουμε άλλον έναν τελικό αύριο που δεν πρέπει να έχουμε κενά διαστήματα. Πρέπει να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας».


Αντώνης Βουρδέρης (Ολυμπιακός ΣΦΠ): «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Η ομάδα μας είναι υψηλότερου επίπεδου από αυτό που παρουσιάσαμε σήμερα. Δεν δείξαμε τον απαραίτητο ψυχισμό να κερδίσουμε, όταν ήμασταν μπροστά στο σκορ. Κάποια αβίαστα λάθη μας στοίχισαν ένα σετ. Βάζουμε τελεία στον αγώνα και αφοσιωνόμαστε στον αυριανό αντίπαλό μας, σε ένα παιχνίδι που θα οδηγήσει στα μετάλλια».

Τελικά εφήβων: Σούπερ Μούχλιας οδήγησε τον Ηρακλή σε νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-1

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ