1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-03-2019 03:29

Μουστακίδης: «Παρά τη ήττα δεν είμαι απογοητευμένος»

Ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης είπε για την ήττα από τον ΠΑΟΚ

«Μπήκαμε και καλά και ήμασταν και διαβασμένοι. Παλέψαμε το 1ο σετ αλλά ο ΠΑΟΚ είχε διάρκεια στην καλή απόδοση και μας πίεσε.

Παρά τη ήττα δεν είμαι απογοητευμένος αν και πάντα θα ήθελα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και περισσότερο πάθος από όλους τους παίκτες μου και ανεξάρτητα από το όνομα του αντιπάλου».

 

 

 

Σχετικά άρθρα

  • Σε απολογία κλήθηκαν ΠΑΟΚ και Φοίνικας Σύρου
    Σε απολογία κάλεσε η αθλητική δικαστής της ΕΣΑΠ για την την Πέμπτη 14 Μαρτίου, ΠΑΟΚ και Φοίνικας Σύρου για τα όσα έγιναν στο μεταξύ τους αγώνα στην Πυλαία κατά την 17η αγωνιστική της Volleyleague. Υπενθυμίζεται πως ο αγώνας είχε διακοπεί μετά την αποχώρηση του Α.Ο.Φοίνικα για δύο λεπτά αλλά και για υβριστικά συνθήματα.
  • Τηλεοπτικό ντέρμπι στο Μετς
    Το τηλεοπτικό ντέρμπι που θα γίνει στο Μετς μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στους αγώνες της 19ης αγωνιστικής με τους πράσινους να «καίγονται» περισσότερο για βαθμούς έναντι των πρωταθλητών που μετά την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε πρωτάθλημα και κύπελλο (19η αγωνιστική, 3/3, 17.00, ΕΡΤ2, Διαιτητές: Μυλωνάκης, Κυριοπούλου).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ