1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-01-2019 01:13

Γιάννης Ορφανός: «Βγάλαμε μαχητικότητα, συγχαρητήρια σε όλους»

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε μετά τη νίκη επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης:
«Να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και ειδικά στα νέα παιδιά. Είχαμε αλλαγές και θέλαμε να κάνουμε μια καινούρια αρχή με την νέα σεζόν. Θέλαμε πάρα πολύ και το δείξαμε σήμερα. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου και την απόδοση της, ίσως ένα κομμάτι στο 3ο σετ πρέπει να μας προβληματίσει αλλά νομίζω ότι σε γενικές γραμμές δείξαμε τεράστια μαχητικότητα που δεν την είχαμε δείξει ως τώρα. Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους και συνεχίζουμε προσηλωμενοι στον στόχο μας».

Ο ακραίος του Ηρακλή Αργύρης Μαυροβουνιώτης είπε: «Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς. Ευτυχώς πήραμε τους τρεις πολύτιμους πόντους για την συνέχεια. Η ομάδα έπαιξε καλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Μας ζόρισαν λίγο και περιμέναμε την αντίδραση του Εθνικού αλλά αντιδράσαμε στο 3ο σετ. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που μας βοήθησε εκεί που τον χρειαζομασταν και για την συνέχεια εύχομαι τα καλύτερα, να συνεχίσουμε έτσι και να φέρνουμε τρίποντα στον Ηρακλή».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ