1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-11-2018 00:28

Η νέα αρχή της Κηφισιάς και η πικρία της Κομοτηνής

Η Κηφισιά με τη πρώτη της φετινή νίκη επιθυμεί να κάνει... restart στο πρωτάθλημα όπως τόνισε ο ακραίος της από την Ολλανδία, Τιέμεν Λάανε, ενώ η Κομοτηνή επιστρέφει με τον έναν βαθμό, κάτι που δεν την ευχαριστεί απόλυτα όπως τόνισε και ο Γιάννης Καβαρατζής.
Τιέμεν Λάανε: «Νέα αρχή»

Ο Ολλανδός ακραίος του ΑΟΠ Κηφισιάς Τιέμεν Λάανε δήλωσε: «Είναι η πρώτη μας νίκη και είμαστε χαρούμενοι για αυτό ανεξάρτητα εάν μέχρι τώρα θα θέλαμε να είχαμε καλύτερα αποτελέσματα. Είναι μία νέα αρχή. Είχαμε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Σίγουρα το αποτέλεσμα μας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Κοιτάμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Γιάννης Καβαρατζής: «Δεν μας ευχαριστεί ο βαθμός»

Ο Γιάννης Καβαρατζής της Κομοτηνής δήλωσε: «Περιμέναμε μία καλή Κηφισιά στο παιχνίδι, καθώς γνωρίζουμε ότι δεν έχει κάνει την επιθυμητή πορεία στην έναρξη του πρωταθλήματος. Ξέραμε ότι θα μας ασκήσει μεγάλη πίεση στο Ζηρίνειο. Δεν μπορώ να πω ότι μας ευχαριστεί απόλυτα ο βαθμός, αλλά σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όλα έχουν τη σημασία τους. Θεωρώ ότι η υποδοχή μας δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, ενώ δεν πιέσαμε και όσο θέλαμε στο σερβίς».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ