1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-11-2018 00:13

Το καλύτερο παιχνίδι του Ολυμπιακού και η χαμένη ευκαιρία της ΑΕΚ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε πως η εμφάνιση των παικτών του κόντρα στην ΑΕΚ ήταν η καλύτερη φετινή, ενώ ο Νίκος Νεόφυτος μίλησε για χαμένη ευκαιρία της Ένωσης να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη επί των «ερυθρολεύκων».
Φερνάντο Μουνιόθ: «Το καλύτερο παιχνίδι μας»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε μετά το ματς στο olympiacossfp.gr: «Ίσως ήταν το καλύτερο φετινό ματς μέχρι στιγμής με εξαίρεση το πρώτο σετ όπου ξεκινήσαμε λίγο νωθρά. Τακτικά ελέγξαμε το ματς και βήμα βήμα ανεβάσαμε την απόδοση μας. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Το αποτέλεσμα είναι θετικό, παίξαμε καλά στην έδρα μας και παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα βελτιώνεται. Σίγουρα θέλουμε να ανεβάσουμε το επίπεδο μας και να βρούμε τον καλύτερο δυνατό ρυθμό στους επόμενους αγώνες».

Έμι Τερβαπόρτι: «Θέλουμε λίγο χρόνο ακόμα»

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού Έμι Τερβαπόρτι είπε: «Νομίζω ότι μέρα με τη μέρα και παιχνίδι με παιχνίδι παίζουμε καλύτερα. Θέλουμε λίγο χρόνο ακόμα για να αποδώσουν τα συστήματά μας όπως τα δουλεύουμε στις προπονήσεις. Μια νίκη με 3-0 είναι κάτι πολύ καλό για εμάς στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πρόγραμμα με συνεχείς αγώνες μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων και στόχος μας είναι να φτάσουμε εκεί με νίκες και καλές εμφανίσεις».

Νίκος Νεόφυτος: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Ο προπονητής της ΑΕΚ Νίκος Νεόφυτος είπε: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας και στα τρία σετ και συνολικά από το αποτέλεσμα. Στα κατάλληλα σημεία που έπρεπε να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε την πρώτη μας νίκη επί του Ολυμπιακού. Είχαμε δουλέψει πολύ σε αυτόν τον τομέα αλλά δυστυχώς όταν οικοδομούσαμε τις διαφορές μέσα στο σετ δεν τις αξιοποιούσαμε. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Πρέπει να πιστέψουμε πως μπορούμε να νικήσουμε όλες τις ομάδες. Η εικόνα της ομάδας μου ήταν καλή. Δεν καθίσαμε. Προβληματίσαμε τον Ολυμπιακό, παλέψαμε αλλά μας έλειπε η ψυχαριμία, η αποφασιστικότητα και ίσως και η αυτοπεποίθηση που χρειάζεται μετά τον 20ο πόντο κάθε σετ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ