1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-11-2018 18:18

Μαρίν Λέσκοφ: «Ο τίτλος του MVP δεν ανήκει μόνο σε μένα»

Έκπληκτος ήταν ο πασαδόρος του Φοίνικα Σύρου, Μαρίν Λέσκοφ, στο άκουσμα της είδησης για την ανάδειξή του ως MVP της 5ης αγωνιστικής της Volley League.
O Mαρίν Λέσκοφ δήλωσε: «Είναι μία μεγάλη έκπληξη για μένα. Ευχαριστώ πολύ για αυτή τη διάκριση. Δεν το περίμενα. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο κάθε μέρα. Αυτός ο τίτλος δεν είναι μόνο δικός μου. Ανήκει σε όλη την ομάδα, στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές και τους συνεργάτες. Χωρίς την ομάδα δεν θα μπορούσα να το επιτύχω αυτό. Δουλεύουμε μέρα με τη μέρα για να γίνουμε καλύτεροι, να κερδίζουμε τους αγώνες και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Την διάκριση αυτή την λαμβάνω σαν ομαδική, είμαι πολυ χαρούμενος και αυτο ειναι ένα ακομα κίνητρο για μένα. Θα ήθελα να αφιερώσω αυτή τη διάκριση στην οικογενειά μου και στους κοντινούς ανθρώπους της ζωής μου που με στηρίζουν καθημερινά. Και στους ανθρώπους της Σύρου που αγαπάνε και υποστηρίζουν την ομάδα συνεχώς».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ